beskadiget dvd opsving

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-23

DVD er kommet til at være en mainstream data medium til lagring af både video og fil backup . Disse diske kan holde næsten syv gange så data på en CD ved hjælp af en kortere bølgelængde laser til at registrere og læse data . Denne brug af en kortere bølgelængde , men øger DVD følsomhed over for smuds og ridser skader . Denne skade kan blive repareret i de fleste tilfælde ved hjælp af en simpel og alment tilgængelig opsving værktøj

Disc Forberedelse

Forud for reparation af en dvd , er det vigtigt at ordentligt og helt ren det . Reparationsprocessen dukker disken , og alle rester eller detritus på diskens overflade skal fjernes for at undgå yderligere skade på disken. At fjerne enhver overflade snavs , skal du blot rense disken med en blød , fnugfri klud og vand . Vær sikker på at bevæge sig i ¨¦n retning fejende bevægelser fra midten af disken til dens yderste kanter . Må ikke kunne bevæge sig frem og tilbage bevægelser eller cirkulær bevægelse omkring diske overfladen , da dette kan forårsage yderligere skader på disken .

Disc Recovery

Anvendelsen af et værktøj som Memorex Optifix Plus eller Digital Innovations Spring Læge vil dukke op igen disken og fjerne eventuelle ridser . Disse enheder kræver, at disken , der skal indsættes i dem og bringe en polering overflade mod disken . Når indsat , brugeren blot vender en hånd krank eller trykker på power -knappen , hvis batterierne er brugt , for at begynde resurfacing procedure . Denne proces tager mellem 10 og 30 sekunder , afhængigt af graden af disken skader .

Post Inddrivelse Care

Efter vellykket inddrivelse , bliver disken anvendelige i enhver standard DVD -enhed . Dog kan DVD -diske kun skal tilbagebetales et par gange , før overfladen er for tynd til at gå gennem inddrivelse processen igen . Som sådan bør denne skive , hvis det er muligt , kopieres til en ny DVD for at undgå potentielle komplet tab af data, hvis fremtidige skader opstår . I tilfælde af dvd-film , kan man vælge at købe disc dækker , der kan knyttes til disken og venstre om ved normal anvendelse.


Previous:AMD CPU fakta Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change