cloud computing vs flashdrive

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-20

Cloud computing er et netværk af online- tjenester , der tilbydes til virksomheder , der ikke ønsker at opbygge deres egen infrastruktur . Disse tjenester er designet til at skalere efter behov og kan udføre flere funktioner . Flash -drev er små bærbare lagringsenheder

Flash Drive Basics

Flash drev er på størrelse med en cigaret lighter og oprette forbindelse til din computer via USB ( Universal Serial Bus ) port . Disse drev har ingen bevægelige dele og kan have op til 256 gigabyte lagerplads .

Cloud Computing Basics

Når en virksomhed har et problem , som har behov for at øge størrelsen af sit edb- netværk eller ansætte flere folk til at beskæftige sig med et større netværk , cloud computing forbinder denne virksomhed til et selskab, der har egne computere og ekspertise , at det kan leje ud.

Cloud Opbevaring

Andre gange kan en enkelt ønsker nogle online lagerplads . Sådan en tjeneste bruger cloud computing til at gemme enkelte filer , og tjenesten bruger cloud computing til dynamisk øge sin kapacitet , hvis nødvendigt.

Flash Drive Comparison

Hvis du ikke har adgang til Internettet , vil et flashdrev være en mere pålidelig måde at lagre og overføre data. Men hvis du rejser meget , dine data er som regel mere sikker i en password-beskyttet online -konto end en lagerenhed i din bagage

Bottom Line

Du behøver ikke at vælge mellem de to . de udfører forskelligt efter omstændighederne .


Previous:hvordan man kan opgradere min computer pc bundkort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change