den bedste multifunktions inkjets

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-06

Multifunktion inket printere kan boliger og kontorer til at reducere antallet af enheder er nødvendig for at udføre opgaver som f. eks udskrivning af dokumenter , scanning -filer og producerer kopier af dokumenter . Mange af disse enheder nu har til evnen til at konvertere dokumenter til digitale filer , mens du arbejder på en internet -netværk yderligere strømlining virksomheder . De bedste MFP 's vil producere kvalitet udskrevet arbejde , scanne dokumenter præcist , og ikke bryde bank .

Canon Pixma MX7600

Denne printer har modtaget en række en ranking fra PC World og et nik fra consumersearch. com som den bedste budget multifunktionsenheden inkjet-printer på markedet . Det tilbyder hurtig ydeevne udskriver sort blæk på gennemsnitligt 9,8 sider pr minut i henhold til PC Worlds test og grafik ( farve ) sider ved 3,7 sider pr minut . Dens indbyggede scanner producerede eksemplarer stort set svarer til det oprindelige med en vis uklarhed om end ikke umiddelbart synlige . Den model har to papirbakker , en 150-arks kassette til almindeligt papir kun ( brev eller juridisk ) , og en på bagsiden af printeren , der vil passe fotopapir og andre ikke-standardkontrakter, trykpapir . Det eneste detractor fra denne model er dens mangel på faxfunktion .

HP Photosmart Plus

En tæt runner-up til Canon , HP Photo Smart Plus ure i til en pris , der er langt under ( tre gange mindre end ) de Pixma . Printeren genererer 8,9 sider per minut i gennemsnit , ifølge tests foretaget af PC World med let at forstå setup , takket være HP 's software guiden . Denne model har også Wi-Fi-forbindelse , hvilket gør den ideel til netværksudskrivning samt bærbare brug . Modellens scanneren ikke udføre en smule langsommere end gennemsnittet , men gør tekst og billeder af kvalitet skarphed .

Lexmark Platinum Pro905

Den næste multi- funktion inkjet printer på listen til ikke at være en HP eller en Canon model er den Lexmark Platinum . En ideel lille kontor printer ( dog stadig i den højere pris ende ) , denne model understøtter web -baserede applikationer ved at tillade en bruger at programmere funktioner i printeren , såsom walk-up , scan eller konvertere dokumenter til PDF -format . De SmartSolutions interface , som disse funktioner er programmeret , er forholdsvis let at bruge , selv om dokumentationen er svær at navigere . Den negative side ? Web -tilslutning til SmartSolutions funktioner kun fungere ved trådløs opkobling eller Ethernet netværk , ikke USB .


Previous:hvordan man kan ændre en Seagate bærbar harddisk fra read-only Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change