ekspert mus trackball bruger

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-27

For mange år har hjemmecomputere inkluderet en standard mus og tastatur som input -enheder . Mens andre enheder er blevet opfundet eller perfektioneret , er dette dog typisk setup og en med , som de fleste computerbrugere er fortrolige med. Imidlertid har nogle brugere perfektioneret brugen af andre enheder , blandt dem den trackball mus . Mens en trackball kan tage nogle at vænne sig til , for erfarne brugere , det repræsenterer en fordel på flere områder.

General Bruger

Mange trackball eksperter bruger deres enhed til at erstatte en almindelig mus . I disse tilfælde udfører trackball alle standard musefunktioner herunder klikke , trække , rulle , og klikke med sekundære knapper . Nogle trackballs programmerbare " hot keys " , der kan indstilles til at udføre en række opgaver , herunder kollapser vinduer eller udfører opgaver i et bestemt program .

Gaming

Trackballs er især populære blandt computerspil entusiaster . Mange gamere er trackball eksperter og bruge kombinationen af præcise og meget hurtige bevægelser , at trackball gør det muligt at udføre spil opgaver , som ville være vanskeligt , hvis ikke umuligt, med en traditionel mus . Ved hjælp af en trackball til gaming , kan også hjælpe med at forhindre træthed under lange sessioner af spillet .

forebygge træthed

Trackballs generelt har bedre ergonomi , når sammenlignet med en standard mus . Dette skyldes, at liget af en trackball er på plads , kræver kun brugerens fingre til at styre . Dette tager aflaste armen og håndled , hvilket tillader brugeren at hvile sin arm , mens du stadig kontrollere computeren . Dette kan føre til øget komfort og også bidrage til at forebygge langvarige skader .

sparer plads

Endelig kan trackball eksperter , der ikke er brug for en traditionel mus genvinde nogle af deres plads på skrivebordet . Da en trackball ikke behøver at blive flyttet rundt på bordet overfladen , behøver det ikke at være omgivet af et stort , tomt område som en almindelig mus gør . Brugerne kan endda placere en trackball på en hylde eller i en skuffe , der er inden for rækkevidde , og spare endnu mere plads på skrivebordet .


Previous:hvordan man kan lave et cd-drev på en bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change