faktorer, der påvirker flash -drev

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-23

USB flash -drev ses på næsten alle college campus i Amerika i dag , og drevet popularitet er stigende . Disse små , lommestørrelse drev er praktisk og kan bruges til at gemme en masse flere data end lektier for din næste klasse . Faktisk er nogle flash -drev er udstyret med nok lagerplads til at holde tusinder af digitale billeder eller sange . Ligesom med andre elektroniske enheder , dog under behørig pleje af din USB -flash -drev kan gå langt i at sikre både ydeevne og levetid drevet .

Performance

Når USB -drev blev først frigivet til forbrugeren offentligheden , var de drev begrænset i opbevaringsplads . De fleste ejede mindre end 100 MB , og dem , der omfattede mere lagerplads var dyre . Men nu , flashdrev med en eller to gigabyte er fælles , og mange har endnu mere lagerplads end det.

Hastigheden på din USB- flash- drev er ligeledes kommer til at påvirke det samlede ydeevne . Tidlig flash -drev stadig har påberåbt sig den oprindelige USB- standard , mens nyere flash -drev drage fordel af de hurtigere , mere pålidelig USB 2 . 0 standard , som ses i de fleste nye computere i dag .

Levetid

Adskillige faktorer påvirker levetiden af din USB- flash -drev . Dette omfatter I /O- blok størrelsen på din personlige computer såvel som den fysiske blokstørrelse og skrive cache flashdrevet selv . Desværre , du har ingen kontrol over disse faktorer ; det afhænger udelukkende på design af flash -drev og den præcise konfiguration af din computer

File System

NTFS anses for at være den acceptabel standard arkitektur for hjemmecomputer . harddiske i dag . I fortiden var de fleste harddisk -systemer baseret på FAT32 arkitektur , og mange nye flash -drev stadig bruge dette filsystem .

Mens en USB -flash -drev ved hjælp af FAT32 -filsystemet vil være kompatibel med en computer ved hjælp af NTFS -filsystemet , og mens FAT32 endda kan have sine fordele i visse situationer , et flashdrev , der opererer med NTFS arkitektur vil være hurtigere og mere pålidelig end det samme drev ved hjælp af FAT32 . Heldigvis , hvis dit drev bruger FAT32 , det er ret let at formatere den til at bruge NTFS- filsystemet .

Storage

Sørg hætten er sikkert på din flash -drev for at beskytte det mod støv og skader , når det ikke bruges . Hold drevet ud af direkte sollys og væk fra vand og fugt .


Previous:hvordan man bruger en pc tablet på et skrivebord Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change