forbrugere guide til at købe et skrivebord top computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-15

Den gennemsnitlige stationære computer , komplet med skærm , kan købes for omkring 500 dollar , ifølge CNet. com . Denne pris kan variere afhængigt af, hvilken type desktop computer , du køber , og hvad du køber det til. Før du begiver dig ud for at købe din næste desktop computer , bør du udvikle en indkøbsstrategi , som vil give dig mulighed for at få de basale computer , du har brug for , men også give mulighed for udvidelse , du har brug for i fremtiden

Budget

Når du begynder at spørge om computer , du kan begynde at rack op en stor regning hurtigt . Analysere dine finanser og afgøre, hvor meget du realistisk kan bruge på dit skrivebord . Husk, at du kan købe en basismaskine nu og derefter opdatere den med tiden for at imødekomme dine behov . Du kan også være i stand til at købe din nye computer med kredit , så regne ud, hvor meget en måned kan du råd til at betale for en kredit konto . Når du kender dit budget først , så du kan planlægge på at købe et system, du ikke vil økonomisk fortryde senere .

Funktion

De funktioner , du vil få til din stationære computer benytter næsten udelukkende på den funktion du vil være at købe det til. Hvis du har planer om at blive en gamer , så vil du brug for et system med en kraftig grafikkort og en hurtig processor . Du skal også bruge mindst 4 gigabyte installeret hukommelse med ekspansion til rådighed for flere . En grafisk computer vil også have en stærk skærmkort , men du måske ønsker at se til en større harddisk eller flere harddiske til at gemme billeder . For avancerede brugere , såsom gamere og grafikere , er ekspansion vigtigt at overveje . Vær sikker på dit system har til rådighed ekspansion slots til at tilføje kort , såsom mere input havne eller en anden skærm . Hvis du er på udkig efter et godt hjem computer til at surfe på internettet og holde familiens budget , så ville du ikke have den magtfulde videokort eller den avancerede harddisk opbevaring . En hurtig processor og 4 GB systemhukommelse vil give mulighed for nem brug af internettet , og en enkelt 250GB harddisk giver dig alle den plads, du har brug for . Ekspansion slots er ikke så vigtigt , men du skal stadig have plads til opgraderinger , hvis du beslutter at føje til din computer .

tilbehør

Jo mere populære periferiudstyr , at folk køber deres pc er printere, scannere og web -kameraer . Være sikker på at du har de tilstrækkelige USB- porte til at rumme alle dine enheder. Hvis du ikke har nok USB- porte indfødt på din computer , så en anden perifer du behøver, er en USB -hub , der kan tilføje flere porte til mere perifere enheder. Husk, at mange fladskærms overvåger også kræver en USB- forbindelse, så tilføje, at din perifere forbindelsen tæller , hvis du har planer om at få en fladskærm .


Previous:hvordan man kan genoprette et SD -kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change