forklaring på en computer bundkort strømtilslutning

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-09

Hver computer bundkort har en magt forbindelse, der er afgørende for driften af enheden . Denne beføjelse forbindelse bruges til at fastgøre computerens strømforsyning til bundkortet . Stroemtilslutning kan findes i mange forskellige typer afhængig af bundkort , de er knyttet til

Funktion

Computer strømforsyningsforbindelser er vant til at levere strøm til væsentlige komponenter , herunder central processing unit ( CPU ) , hukommelseskort og de perifere kort er knyttet til bundkortet .

Typer

Ældre bundkort omfatter en enkelt forbindelse til at rumme computerens strømforsyning . Der er typisk to el -forbindelser på bundkort fremstillet efter 2003 .

Identifikation

Strømforsyninger tillægger bundkort med molex stik . Ældre bundkort bruger en 20- pin tilslutning af strøm , mens nyere bundkort kræver en 24- pin strøm tilslutning og en ekstra 4-pin tilslutning af strøm .

Fordele

På nyere bundkort , er det 4- pin tilslutning anvendes til at levere strøm direkte til CPU'en . De yderligere 24- pin tilslutning beføjelser de andre komponenter er knyttet til bundkortet .

Overvejelser

Flere adaptere kan bruges til at overvinde kompatibilitetsproblemer mellem strømforsyninger og computer bundkort forbindelser .


Previous:hvordan man kan lave ufuldstændige dvd brænder fejl Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change