gaming CPU opgradering for hp desktop

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-19

Købe en præ- bygget pc fra en producent som HP kan være en ideel , cost-venlige valg, især når der er en god pakkeløsning til rådighed enten online eller i detailhandlen. Men hvis du opdager, at du vil have en lidt mere pift ud af din HP , når det kommer til spil , kan en bedre processor være lige den ting du har brug for , og heldigvis , at processen er lidt anderledes fra den, opgradering af en specialbygget pc .

Nødvendige oplysninger

Mens opgradere din HP CPU tilbyder en fristende speed jump med muligheden for ikke at bruge for mange penge , kan du ikke holde bare nogen CPU på dit bundkort og forventer det at arbejde . Hvert bundkort har en vis " sokkel type " , at det er foreneligt med , og for at finde det du skal bruge din bundkortets chipsæt nummer . Hvis du ikke allerede har disse oplysninger, downloade programmet CPU Z ( se " Ressourcer ") og kør det . Klik på den fane, siger " Mainboard "og skriv oplysningerne ned i chipsettet afsnittet samt "Fabrikant" og model . Med disse oplysninger , vil du være i stand til at finde den hurtigste processor , der vil arbejde med benene på dit bundkort til at give dig den bedste spiloplevelse muligt på processoren udgang . Husk på , dog , at medmindre dit bundkort også har en grafikkort installeret , vil processoren ikke selv være meget godt for 3D-spil , da det ikke er bygget til at håndtere komplekse grafik , og medmindre dit bundkort understøtter mindst en dual core processor , vil det sandsynligvis ikke vil levere til at spille moderne spil .

du vælger din nye Processor

Gå til producentens websted for dit bundkort . Enten skrive modelnummeret på dit bundkort , efterfulgt af ordet " specifikationer " i søge-eller kontakt sin støtte division for at finde stikket type dit bundkort . Når du har disse oplysninger , gå til et websted som Newegg. com eller Zipzoomfly. com og søg efter en CPU , der er kompatibelt med dit bundkort 's socket type , og sørg for at få den hurtigste enhed tilgængelige siden spil er ekstremt processor intensive . Disse hjemmesider er også gode steder at købe din nye cpu fra , fordi de har fremragende brugerfeedback om produkter og normalt bedre priser end du kan finde på en computer isenkræmmer , og mange af de personer, der forlader vurderinger vil give relevante oplysninger om, hvor godt populære spil arbejde med processorer og grafikkort , som de har købt , til gengæld hjælpe dig til at gøre en velovervejet beslutning .

Installation af processoren

Før du kan installere din nye processor og gå videre til at sprænge udlændinge , vil du brug for at fjerne side af PC sagen og fjerne køleprofil og din gamle processor . For at gøre dette korrekt , lå din computer på en flad , ren overflade . Sørg for, at du ikke er på tæppe eller i nærheden af noget, der kan generere statisk elektricitet , hvis gnides op imod . Fjern den side af sagen ved at dreje på bagsiden af det ansigt , du og skrue de to skruer på højre hånd. Alternativt kan du blive nødt til at konsultere computerens dokumentation for at få vejledning om , hvordan man får adgang til indersiden af netop din model .

Når du er inde , klar ud spindelvæv og støv med dåse luft . Derefter at installere selve processoren , afbryde enhver ledninger , der er i vejen for kølelegemet-som er den store fan og metalblok forbundet til bundkortet-og fjern køleprofil . På en Intel , kan du gøre dette ved at dreje den sorte , håndtag i plast er knyttet til heat sink , indtil det springer ud . Derefter skal du forsigtigt fjerne det og sæt det til side . Endelig skal du trykke ned på den side af metalspænde holder processor i , fjerne det , og gentag processen i bakgear for at installere din nye processor . ( For en mere detaljeret video-instruktion til både AMD og Intel -processorer , se " Resources " ) .


Previous:hvordan man kan tilslutte flere grafikkort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change