gøre ram chips er nødt til at blive installeret i orden?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-29

En computer RAM er en vital del for driften af din computer . På grund af dette, bliver brugere på vagt over for opgraderinger under installation , fordi de ikke ønsker at skade computeren . Det andet spørgsmål stillet under normale opgraderinger er , hvis brugerne er nødt til at skifte rundt i RAM , hvis deres nyere RAM stick er større end den gamle

RAM Stikker

Nyere computere har flere slots for dig at placere hukommelse , mange understøtter 128 MB op til 4 GB RAM. Når påfyldning af disse hukommelsen banker , brugere altid spørgsmålstegn ved, om de mindre eller de ældre skal gå længere tilbage i stikket for at hjælpe dem hvile , eller fordi de større i front , de antager , ville betyde , at det ville tage længere tid at fylde op med data og dermed fremskynde computeren . Dette er ikke tilfældet .

Din hukommelse banker udgør en brik , der sender alle RAM til computeren . Det betyder , at hukommelsen banken selv er , hvad bruger RAM til at skabe en stort stykke af RAM . Når computeren får adgang til sin hukommelse , der er ikke en 512 MB stykke RAM og en 2 GB stykke RAM, men snarere 2 . 5 GB .

Så der er ingen grund til at bekymre sig om rækkefølgen af din RAM . Hvis du har tomme pladser , skal du sætte RAM i den tomme slot. Hvis du har fuld slots , skal du blot tegne den laveste nummererede stykke RAM og indsætte dit nye RAM stick .


Previous:hvordan man kan genoprette filer fra en tommelfinger drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change