guide til computerskærme

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-21

Elektronik er utvivlsomt blevet vidt forskellige inden for de seneste ti år , med mange forskellige muligheder nu tilgængelige for forbrugerne . Dette gælder især i form af computere og computerskærme , der kommer i forskellige former, størrelser og typer , hver med deres egne fordele og ulemper

CRT -skærme

CRT , eller Cathode Ray Tube skærme , er blandt de ældste typer monitorer til rådighed , der kommer i både afrundet skærm og fladskærm sorter . Disse skærme hovedsagelig ligne gamle tv- apparater og er meget tunge og vanskelige at flytte og organisere . CRT er også kun i stand til at vise standard definition indhold , hvilket betyder, at noget med over 480 linjer beslutning vil ikke dukke op på skærmen . På grund af deres regning , vægt og manglende beslutning , har disse typer monitorer al væsentlighed er blevet udfaset til fordel for LCD -skærme .

LCD -skærme

Disse er blevet forholdsvis almindeligt , næsten standardiserede , med de fleste computere . LCD -skærme er fladskærms- screenet og bruge en flydende krystal display . Typisk kan vise high-definition-billeder , har LCD-skærme også faldet dramatisk i pris , med nogle modeller dyppe under $ 100 USD i 2010 . I modsætning til traditionelle CRT , er LCD- skærme også typisk findes som skærme i bredformat, som er fantastisk til imødekommende mest moderne videoindhold , der normalt er skudt for widescreen .

LED -skærme

lysdioder er stadig meget nyt og dyrt , med selv små modeller koster op af tusindvis af dollars . Men , de tilbyder de skarpeste billede og er også meget tynd, med nogle skærme måling kun en simpel centimeter tyk . Mens LCD-skærme kan være den mest populære valg nu , lysdioder er fremtidens så snart teknologien er perfektioneret og modeller bliver billigere .

TV

Tak til high-definition skærm muligheder og forskellige input af mange moderne fjernsyn sæt , kan du nu bruge de fleste som computerskærme . Hjælp af specielle stik , som HDMI eller DVI , kan du tilslutte din computer eller bærbare computer til dit TV , så du kan streame dine billeder og videoer . Sørg for at tv'et har den korrekte input og computeren har den korrekte output , idet HDMI eller DVI . Du kan også bruge en stik kaldet S-Video , hvilket er næsten universel med tv og computere , men billedkvaliteten er så dårlig , at du kan sjældent selv læse tekst på skærmen .


Previous:hvordan man kan gøre bootable usb -enheder Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change