hvad de skal gøre , hvis en blækpatron ikke udskrives ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-12

Dyre som de er , de sidste ting en computer bruger ønsker at beskæftige sig med , er en fejl i en inkjet printer patron . Mens der ikke er nogen reel måde at reparere en patron , der er alvorligt beskadiget , de fleste patron fejl skyldes enklere problemer , der kan reagere på fejlfinding

Sådan fungerer

Det er vigtigt at forstå, hvordan de fleste patroner arbejde . Blæk i patronen er sprøjtet på papiret gennem en lille dyse . Patronen dysen og placering på siden styres af en computerchip inde i printeren , samt af din computer via printerdrivere . Patroner kommunikere med printeren og computeren ved et stykke kobberfolie på bagsiden og bunden af blækpatronen . Denne folie fungerer som en minimal bundkort eller " hjerne " til patron . Printeren og computeren " kender ", når patronen er fuld eller tom og installeret korrekt eller ikke takket være dette stykke folie .

tilstand Folie

Når en patron er håndteres groft , især mens blive installeret i patronen holder inde i printeren , kan kobberfolie på bagsiden af patronen skal rives . Når dette sker , kan patronen ikke fungere korrekt . Fjern patronen fra printeren og undersøge folie . Hvis det er hakker eller revet , især gennem midten af overfladen , chancer er store , at patronen er beskadiget efter reparation . Du kan forsøge at sende det tilbage til forhandleren , men udskiftning er den eneste " kur ".

Blokeret Dyser

Ny patroner vil indslag en strimmel af tape , der dækker og beskytter spray dysen. Dette bånd skal fjernes fuldstændigt med patron til at arbejde ordentligt . Dette er den mest almindelige fejl i installation af nye blækpatroner . Ellers når printeren ud af brug, er patronen hoveder parkeret på en lille smule af fugtige skumgummi . Det fugtige parkeringsplads med til at sikre , at overskydende blæk på dysehovedet ikke tørre ud og lukke spray dysen .

Når printere gå lang tid mellem brugerne, kan dette pad tørre op og dyserne på blækpatronen kan blive blokeret . Fjern patronen fra printeren og fugte din fingerspids . Forsigtigt trække fingeren hen over forsiden af dysen , en lille sølv rektangel findes på bunden af blækpatronen . Retur patronen til printeren og køre et vedligeholdelsesprogram , der vil rense dysen yderligere . Kør renseværktøjet flere gange, indtil testen mønster ser korrekt . Alle printersoftwaren kommer med sådan en vedligeholdelse rutine .

Tricking en " tom " blækpatron

Selvom du mener blæk er stadig i patronen , kan printeren ikke være i stand til at fornemme dette blæk , og kan fejlagtigt rapportere , at patron brugt . Hvis du modtager denne advarsel , skal du fjerne kassetten , skal du slukke printeren og tage stikket ud af el . Vent 10 minutter . Gendan magten og geninstallere patronen som om det var helt nyt . I mange tilfælde kan den sidste smule af blæk tilgås trods alt-i hvert fald nok til at producere et par sider, før advarslen igen .


Previous:hvad er en mikro - USB ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change