hvad er forskellen mellem LCD & projektion ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-27

Der er mange måder at vise billeder anlagt af elektroniske signaler , og hvad du vælger, skal være baseret på dine præferencer , og hvor meget du er villig til at bruge . Projektion og LCD er to forskellige metoder til display, der ikke bør forveksles med en anden

Hvordan Projektorer Arbejde

Projektorer udsender lys baseret på signaler fra en computer på en skærm ved hjælp af billedrør , flydende krystal displays , lysdioder , eller andre metoder . Den ene ting, de alle har til fælles er , at de bruger en linse til at vise et forholdsmæssigt stort billede i forhold til en almindelig skærm .

Sådan LCD Works

Liquid Crystal Display ( LCD ) er en metode til at vise billeder med , som navnet antyder , flydende krystaller , der polariserer lyset og ændre det på en passende måde at vise en hel fulde billede. Den flydende krystal ligger mellem to polariserede paneler , der giver lys i for krystallen at manipulere .

Forskelle

Selvom projektorer bruger sommetider LCD til at vise billeder , resultatet af fremskrivningen er meget anderledes . Projektorer er beregnet til at forstørre et billede til en fleksibel mængde plads . LCD-skærme er beregnet til at vise et billede på en skærm .

der er bedre?

Begge metoder til at vise billeder har fordele i forhold til hinanden . LCD er godt for en overkommelig normal daglig anvendelse . En projektor vil være ideel til hjemmebiograf -entusiaster .

Misforståelser

En LCD-projektor er ikke det samme som en LCD- skærm . Begge viser billeder , men man bruger en linse og den anden bruger en baggrundsbelyst panel til at vise billeder .


Previous:hvordan man kan konvertere usb til PS / 2 til keyboards Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change