hvordan du bygger din egen vista pc

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-17

Hvis du er på udkig efter en kvalitet computer , bygge din egen Vista computer er en glimrende måde at drage fordel af denne kraftfulde operativsystem . Vista operativsystem kræver en stor hukommelse og andre ressourcer til at køre ordentligt , så hvis du planlægger at bygge din egen Vista-pc , er det vigtigt at vælge dine komponenter forsigtigt . Microsoft har anført, at minimum RAM til Windows Vista er 512

Du skal bruge: .
PC sag
Bundkort .
Hukommelse .
Harddisk .
DVD -drev .


1 .
Vælg en kvalitet tilfældet for din Vista PC . Hvis du er presset for plads , kan du vælge en kompakt eller slimline sag , men husk på , at det vil være vanskeligere at opgradere og tilføje komponenter med en lille sag . Hvis du har plads til rådighed , vil et tårn sag, der giver større fleksibilitet og mere plads til at arbejde .
2 .
Vælg et bundkort , der vil passe det , hvis du har valgt . Når du vælger et bundkort til Windows Vista , kigge efter en med et dual-core processor-dette vil give dig den nødvendige hastighed og ydeevne . Check Microsofts supportwebsted for at få oplysninger om Vista -kompatibel bundkort . Bundkortet er designet til at glide ind i sagen , og efter at den er installeret, vil den være fastgjort til sagen med skruer .
3 .
Tilføj så meget hukommelse som bundkortet vil holde . Mens de mindstekrav til Windows Vista viser , at operativsystemet vil køre med kun 512 MB RAM , i virkeligheden 1GB er et absolut minimum , og mere hukommelse er altid bedre . Hvis du vil tilføje hukommelse , skal du placere metal ende nedad , og tryk forsigtigt, men fast , indtil modulerne er fuldt på plads. Sørg for, at den hvide fastgørelsesklemmerne på enden af hver hukommelsesplads er helt på plads så godt.
4 .
Tilsæt største harddisk, du har råd til at din Vista-computer. Prisen for opbevaring er kommet ned en hel del i de seneste år , så se om et minimum af harddisk størrelse på 500 GB . At installere harddisken finde en gratis harddisk bay, sikkert drevet med skruer og forbinde til enten SATA eller IDE -kablet til bagsiden af harddisken og bundkortet .
5 .

Installer en kvalitet dvd -drev eller DVD-brænder i et frit bugt og fastgør det med skruer. Tilslut SATA eller IDE kabel til drevet og bundkortet .

gode råd og advarsler


 • Du kan bestemme, hvor meget RAM dit bundkort vil holde ved at besøge producentens hjemmeside eller ved at bruge konfigurationsværktøj på Crucial. com eller Kingston. com
 • vælge en DVD -brænder over en dvd -rom -drev vil give dig mere fleksibilitet, herunder evnen til at lave sikkerhedskopier af dine data og brænde præsentationer til DVD . Priserne på dvd-brændere er kommet ned ganske lidt så godt, med kvaliteten enheder let tilgængelige for mindre end 100 dollars.


 • Previous:hvordan man formatere en dual layer dvd Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change