hvordan du fjerner laptop zip -drev

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-25

En zip -drev er en ekstern transportabel disk system , der fremstilles af Iomega , der fungerer som en harddisk . En af de primære forskelle mellem en zip -drev og en traditionel bærbar harddisk er, at data er gemt på zip diske indsat i drevet , hvilket er noget der ligner en traditionel diskettedrev . Dog kan zip diske lagre 100 eller derover megabyte data afhængigt af disk og den model af dit Iomega drev . Dit Windows-baserede bærbare system vil behandle det bare som et almindeligt ekstern harddisk eller et flashdrev . Fjernelse af en zip -drev fra din bærbare computer er en meget simpel proces
1 .
Klik på " eject enhed " ikonet på dit Windows task bar , hvis en sådan findes . Dette ikon er normalt på det nederste højre hjørne af din bærbare computer placeret skærm , lige til venstre for den tid, notation på proceslinjen . Hvis du ønsker , også ramte disken eject knappen på selve zip -drevet for at fjerne zip disk . Placer disken forsigtigt i sin forudsat sag og gem den et sikkert sted uden overdreven varme eller kulde .
2 .
Tryk på knappen på din zip -drev til at slukke for strømmen . Dette hjælper med at beskytte drevet . Husk, hvis du ikke kunne finde en " eject enhed " -knappen på din Windows- proceslinjen , skal du være særlig opmærksom på dette trin .
3 .
Træk USB kabel , der er knyttet drevet til din bærbare computer omhyggeligt for at fysisk fjerne enheden fra din computer. Må ikke rykke kraftigt , hvilket kan skade din USB -port og /eller den faktiske zip -drev . Hvis du ønsker det, også fjerne USB-kablet fra zip-drev .
4 .
Placer zip -drev til et sikkert område, såsom en laptop taske væk fra kæledyr og børn, der måske ved et uheld beskadige drevet . Hvis du tog ud af USB-kablet , også sætte dette i et sikkert sted . Vær sikker på at holde drevet , din bærbare computer og andre sarte computer udstyr i et område, der ikke oplever udskejelser varme eller kulde . For eksempel , efterlader din bærbare pc's zip -drev i en bil natten er ikke en god idé .


Previous:hvordan man styrer en bærbar computer kølesystem Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change