hvordan du installerer en dvd -afspiller i en HP-computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-24

Uanset om du installerer din første DVD-drev eller bare udfylde en herreløs ekspansion slot, er der masser af grunde til at installere en dvd-spiller drev til din HP computer . Selv om installation af et nyt drev i en computer lyder som en ordentlig mundfuld , så længe du har det rigtige udstyr og tage passende sikkerhedsforanstaltninger , installationen er ret nem

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1 .
Sluk computeren og tag alle kabler og netledningen . Anbring computeren på en flad , ikke-statisk overflade , såsom et bord , med drevet havne opad . Sørg for, at tabellen er på en bart gulv .
2 .
Åbn computeren tanken ved at fjerne sidepanelet skruer . Kun fjerne skruerne , der forbinder panel , som andre skruer holder magten komponenter på plads , og bør ikke brydes .
3 .
Fjern skruerne på forsiden af computeren holde frontplade i plads. Fjern plastik dækker de tomme drev af nysgerrige det løs med den flade ende af skruetrækkeren .
4 .
Træk IDE -kabel ( det lange , flade ledning i bunden af drev ), og fastgør den til det nye drev er IDE -port . Hvis dette er den eneste DVD -drev til computeren , skal du bruge " Master " ende af IDE-kablet . Hvis der er et andet drev , skal du bruge alt efter hvilken del af IDE- kablet ikke er i brug til andet drev .
5 .
Træk den røde og gule ledninger og forbinde dem til audio -og strøm porte på drevet. Sørg for ikke at slæbebåd på disse ledninger , så du ikke ved et uheld høste kablerne fra andre havne .
6 .
Skub drevet ind i drevbåsen , og fastgør det med skruer ( hvis det er relevant ) . Når drevet er installeret , erstatte den faceplate og sidepaneler . Udskift alle kabler og netledningen . Start computeren . Drevet vil automatisk blive opdaget , og chauffører vil installere løbet af et par øjeblikke . Hvis du har problemer med drivere , se drevet brugsvejledning for at få supportoplysninger .

gode råd og advarsler


  • Det er meget vigtigt at installere din DVD-spiller køre i en statisk frit miljø for at reducere risikoen for elektroniske skader . Den nemmeste måde at sikre, at der ikke er nogen elektro-statisk beregning er at bruge en statisk-annullering mat og slid en anti-statisk armbånd tilsluttet en begrundelse kilde .


  • Previous:hvordan man kan genoprette skrivebordet Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change