hvordan du opretter en xp bootbar usb fra iso

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-05

Det er altid en god idé at holde en boot disk ved hånden, så du kan gendanne computeren, hvis dit operativsystem, der nogensinde stopper med at fungere . De fleste mennesker bruger deres Windows XP- installation disk som deres nød backup disk , men der er et problem med denne strategi : cd'er og dvd'er er skrøbelige og let beskadiget . Hertil kommer, at mange nyere computere ikke har optiske drev på alle , og nogle mennesker er installeret Windows XP fra en cd image fil ( ISO ) . Heldigvis , hvis du har en ISO- fil , kan du oprette en holdbar , bærbar boot disk på bare få klik .

Du skal bruge:
Computer med internetadgang nu!


1
Åbn din webbrowser og hente et virtuelt cd -drev nytte . . MagicDisc er en god , gratis mulighed, som arbejder med den populære Trylleri . SlySoft 's Virtual CloneDrive er en anden gratis løsning . De to er i det væsentlige svarer , så tag din pick .
2 .
Installer og åbne det virtuelle cd -drevet værktøj du har downloadet . Monter XP ISO som en cd i det virtuelle drev . Bemærk det drevbogstav .
3 .
Åbn din webbrowser og gå til WintoFlash . com for at hente WinToFlash , et gratis hjælpeprogram til kopiering installatør filer til et flashdrev . Selvom der er et par andre mere komplekse løsninger , WinToFlash er langt den enkleste og mest effektive løsning for de fleste brugere .
4 .
Installer og åben WinToFlash . Klik på " Avanceret tilstand ".
5 .
Klik på "Select" knappen ved siden af " Windows Source Path " feltet . Find din virtuelle cd- drev og dobbeltklik på den .
6 .
Klik på " Kør " og følg anvisningerne for at afslutte kopiere filen til din flash-drev .

gode råd og advarsler


 • Selvom du kan udføre denne opgave uden WinToFlash , du er meget mere tilbøjelige til at lykkes , hvis du bruger det , da gør et drev startbar er mere komplekse end blot at kopiere filerne .
 • Du må ikke kopiere en installatør til et flashdrev for at kunne installere dit styresystem på computere, der ikke tilhører dig . Du risikerer en bøde , fængsel tid , eller begge dele , for at bryde loven om ophavsret .


 • Previous:hvordan man formatere et drev til en computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change