hvordan du sletter skjulte partitioner på en Seagate harddisk

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-10

Partitionering er den handling at opdele pladsen på en computers harddisk , såsom en Seagate harddisk , i separate områder til datalagring . Dette bidrager til at konsolidere oplysninger , men alt for mange partitioner på din harddisk kan resultere i enheden opererer langsommere end normalt . Så hvis du har skjult partitioner på din harddisk , som du gerne vil slippe af med , så gør det ved blot at omformatere Seagate harddisken

Du skal bruge: .
Computer
Seagate harddisken .

PC


1 .
Adgang hovedmenuen på din computer , og find " Denne Computer " eller "Computer " ikonet . Ved hjælp af musen , skal du vælge højreklikke på ikonet og " Administrer " fra listen over valgmuligheder i vinduet .
2 .
Klik på " Disk Management " i venstre side af vinduet . Det vil blive placeret under " Opbevaring ". Vent et nyt vindue skal vises en liste over alle de drev i øjeblikket er sluttet til computeren .
3 .
Højreklik på det drev, der er anført som " Seagate " på listen over valgmuligheder og vælg " Quick Format " fra listen over formateringsindstillinger
4 .
Klik på " OK " , når bedt om at færdiggøre omformatering af harddisken . Seagate harddisk vil være fuldstændig nulstillet til fabriksindstillingerne specifikationer og uden skjulte partitioner .

Mac


1 .
Klik på " Finder "ikonet i docken. Klik på " Utilities "fra listen af muligheder og vælg derefter " Disk Utility " fra drop -down menu . En liste over drev tilsluttet din Mac , vises i et vindue .
2 .
Hold " Control " nede og klikke på det drev , der er anført som " Seagate ". Find " Partition "-fanen øverst i vinduet og klik på det . Vælg " 1 partition "fra listen af muligheder . Klik på " Option " fane i vinduet og vælg " Apple Partition Map . "
3 .
Klik på " OK " og derefter " Anvend ". Klik på " Partition ", når du bliver bedt om af computeren . Seagate vil blive omformateret på din Mac og nulstille til de oprindelige indstillinger uden nogen skjulte partitioner .


Previous:hvordan man kan opgradere en Mac OS X til en leopard uden et dvd -drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change