hvordan du udskifter Compaq Presario ’s lcd

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-07

En revnet eller beskadiget LCD- skærm på din Compaq Presario kan være ødelæggende . Men da en brækket skærmen ikke påvirker harddisk , din computers oplysninger er sikkert . Det betyder, at alt hvad du skal gøre er at erstatte din Compaq LCD- skærm og din Presario vil være lige så god som ny . Så hvis du har brug for at udskifte LCD på din Compaq , men ikke har penge til at tage den til en servicetekniker , gør det selv

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker


1 .
Fjern de otte skruer på din Compaq Presario 's skærm med Phillips-hoved skruetrækker . Fire af de skruer er placeret på toppen af LCD- skærmen , og de fire andre er på bunden af skærmen over tastaturet .
2 .
Adskil plasticdæks ( forside) fra LCD -skærmen ved forsigtigt nysgerrige det op og ud i kanten af skærmen med fingrene .
3 .
Fjern inverter board ( tynde plastrør indeholdende ledninger ) fra bunden af LCD- skærmen ved at tage ledningerne i begge ender af brættet med fingrene og trække bestyrelsen væk fra skærmen .
4 .
Fjern de seks skruer, der fastgør displayet hængslerne til at skærmlåget . Displayet Hængslerne er placeret i bunden af LCD- skærmen . Der er tre skruer på hver hjørne af hængslerne .
5 .
Fjern LCD -skærmen fra computeren ved at løfte den ud af metalkabinet og placere det til side . Vær forsigtig med den tykke grå LCD kabel stadig er tilsluttet til midten af bagsiden af LCD- skærmen fra computeren .
6 .
Fjern LCD -kablet fra skærmen ved at fjerne den tykke gule tape , som dækker kablet med fingrene . Derefter koble kablet fra skærmen ved forsigtigt at trække den væk fra skærmen med fingrene .
7 .
Udskift de gamle LCD skærm med en ny ( fås hos din lokale Compaq forhandler eller online ) og samle skærmen i omvendt rækkefølge, du afmonteret det .


Previous:hvordan man bruger en flash -drev som en computer adgangsnøgle Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change