hvordan du udskifter en intern tastatur i en bærbar

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-29

Der er mange grunde til at erstatte en bærbar computer tastatur . Klæbrig, funktionssvigt og ødelagte nøgler er nogle af de vigtigste årsager til en udskiftning . Udskiftning af dit eget tastatur er forholdsvis let , og det vil spare dig for en masse penge i det lange løb . Du kan finde erstatning tastaturer til en meget rimelig pris på auktion websteder og selv på din lokale loppemarked . De tjener samme formål , og det er meget nemmere end at vente på en erstatning fra producenten , for ikke at nævne billigere

Du skal bruge: .
Skruetrækker .
Tandstikker .
Nyt tastatur .


1 .
Touch et stykke metal, før du begynder at åbne din bærbare computer og gøre dette regelmæssigt , mens erstatte tastaturet . Dette er for at aflade evt statisk elektricitet , som kan ødelægge dit bundkort .
2 .
Sluk den bærbare computer . Frakoble bærbare fra væggen og fjern strømkablet . Fjern batteriet fra den bærbare computer , og sørg for at du låser låsen mekanismer , før du prøver at trække det ud .
3 .
Fjern alle skruer , der holder tastaturet på plads . På de fleste bærbare computere , er der et cover , der skjuler skruerne , at du forsigtigt trække ud. Skruerne kan ved strategisk skjult, så det er derfor det er vigtigt at konsultere din instruktionsbogen , før du begynder
4
Skru nogen plastik stykker , der kan forhindre dig i at fjerne tastaturet . lukke bh'en eller plast klip , der holder tastaturet på plads . Brug en tandstik til at åbne plastklemmer undgår at bryde dem ved et uheld .
5 .
Fjern tastaturet forsigtigt , men ikke fjerne det hele vejen . Stop når du er i stand til at få adgang til det område, hvor data kablet er forbundet til tastaturet . Træk forsigtigt på datakablet at afbryde den . Din gamle tastatur er nu helt ude .
6 .
Slut det nye tastatur til datakablet ved forsigtigt at trykke kablet ind i porten .
7 .

Sæt tastaturet i den bærbare computer og erstatte plastik stykker , som du var nødt til at fjerne under den ud . Fastgør plast stikkene til at holde det nye tastatur på plads .
8 .
Sæt skruer, der holder tastaturet på plads og sætte låget på igen . Normalt skal du blot trykke på den blidt og den klikker på plads igen .
9 .
Sæt batteriet og sæt netledningen tilbage i den bærbare computer . Drej den bærbare computer igen, og prøve det nye tastatur .

gode råd og advarsler


  • Enhver skade , der er gjort for at den bærbare computer kan gøre garantien ugyldig . Hvis du løber ind i problemer , søge hjælp hos en professionel .


  • Previous:hvordan man bruger en usb -port & en mus havn for to computermus på én gang Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change