hvordan du udskifter hovedkortet i en macbook pro

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-23

Hovedkortet er Apples udgave af en computer bundkort . Det tjener samme formål som et bundkort , f. eks lagring mange vigtige systemkomponenter , kun under et andet navn . Det er klart, hovedkortet er en high-tech og integreret del af din computer . Så hvis du har fundet dig selv med en beskadiget logicboardet på din Macbook Pro , kan du være tilbageholdende med at forsøge at erstatte det selv . Men det er muligt at gøre . Det tager bare lidt tid og koncentration

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .


1 .
Vend MacBook Pro ud og vend det . Fjerne batteriet fra bugten ved at trykke på de to fangster på hver side af batterirummet ( i midten af bunden af MacBook Pro ) , og derefter løfte batteriet ud
2

Fjern de tre skruer i bunden af batterirummet med Phillips-hoved skruetrækker og løft rummet .
3 .
Tænd din Macbook Pro højre side opad og fjern de to skruer i hvert hjørne af bagsiden af computeren . Og fjern derefter alle skruer på hver af de resterende tre sider af computeren . Løft forsigtigt toppen af Macbook Pro indtil huset kommer væk fra computeren .
4 .
Løft tastaturet op ved hjørner og væk fra kroppen af computeren til at afsløre grøn hovedkortet . Frigør den orange bånd , der forbinder tastaturet ved forsigtigt at trække det løs fra hovedkortet . Placer tastaturet til side .
5 .
Fjern de to ledninger tilsluttet til siderne af hovedkortet fra computeren ved at stikke spidsen af din flad skruetrækker under wiren og forsigtigt løfte opad .
6 .
Fjern den gule tape fra toppen af hovedkortet med spidsen af din flad skruetrækker . Afbryd tykke guld videokablet fra den side af hovedkortet .
7 .
Fjern de 10 skruer på hovedkortet ( otte på siderne og to i midten ) med din Phillips skruetrækker .
8 .
Løft forsigtigt logicboardet op og fjern strømkablet fra venstre side af logicboardet ved forsigtigt at trække det ud . Med den sidste forbindelse unplugged , fjern logicboardet og erstatte med den nye (findes på din Apple forhandler eller online ) . Saml dine Macbook Pro i omvendt rækkefølge, du tog det fra hinanden .


Previous:faktorer, der påvirker flash -drev Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change