hvordan du udskifter laptop LCD-skærm ved dig selv

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-07

LCD- skærme er mere skrøbelige end gamle CRT-skærme . LCD- skærme er særligt sårbare på grund af mangel på et tykt glas skjold . Sådanne fælles problem , som døde pixel kan opstå, når trykket er lagt på skærmen . Desværre , få producenter erstatte skærme med døde pixels under garantien . En revnet eller knækket LCD skærmen er ikke repareres og kræver en ny LCD- skærmen, der skal udskiftes . Hvis du ikke har mere garanti , så en tech- support kan fortælle dig, at det vil koste omkring $ 1. 000 til erstatte det . Men du kan erstatte skærmen selv ( det er overraskende nemt at udskifte , selvom du ikke er en teknisk person )

Du skal bruge: .
En lille stjerneskruetrækker
En meget lille flad skruetrækker eller en kniv .
Blød klud .


1 .
afgøre om du har brug for en ny skærm. Diagnosen er let . Tilslut en ekstern skærm til din bærbare pc via VGA -udgang at kontrollere, at den bærbare pc 's øvrige komponenter stadig arbejde . Hvis den bærbare computer fungerer ordentligt, er det tid til at udskifte skærmen .
2 .
Før du køber en ny LCD , er det nødvendigt at undersøge og eventuelt fjerne den nuværende . Det hjælpe til at finde den nødvendige del numre for at sikre at du får den rigtige erstatning skærmen . For de fleste bærbare computere, skal du kun en lille stjerneskruetrækker og en meget lille flad skruetrækker eller en kniv . Før du begynder , skal du afbryde strømmen og fjern computerens batteri .
3 .
Find skruen dækker . Disse små gummi dækker normalt findes på forsiden af skærmens ringen ( omgivende ramme ) , men på nogle bærbare du kan finde nogle af de dækker langs den side af skærmen . Brug spidsen af en lille flad skruetrækker eller kniv til forsigtigt lirke tilbage hjørne af hver gummi dækker hele skærmen, indtil du kan se , om en skrue ligger nedenunder . Hvis du finder en skrue , fjern dækslet og læg det på et sikkert sted . I de fleste tilfælde har en skærm fra 4 til 6 skruer på ringen . Når du har placeret dem alle , fjerne og opbevare dem med covers.
4 .
Når skruerne er fjernet , begynder at lukke bh'en eller falsen ved at indsætte fingrene mellem ringen og skærmen . For at lukke bh'en ringen , starter fra bunden med de fleste bærbare computere. Meget kraft er ikke nødvendigt , men hvis du støder på problemer , flytte en lille smule længere og prøv et andet sted . Du kan få brug for at skubbe laptop låg låsen for at helt at fjerne ringen . Hvis du ikke er i stand til at bevæge sig på skærmen , kan du nødt til at fjerne skruer, der holder skærmen parentes til den bærbare computer skærm låget . Watch out for ledninger og kabler stak under skærmen-såsom af web-cam eller trådløs antenne-og være sikker på ikke at beskadige dem
5 . .
Fjern skruerne i metal beslaget framing på hver side af skærmen . Placer skærmen på en blød klud på tastaturet . Du vil bemærke en flad bred video kabel. Fjern et stykke tape , som holder video kabel fastgjort til bagsiden af skærmen . Træk videokablet stik ud af stikkontakten ved hjælp af neglen . Hvis du er bare erstatte LCD -skærmen , vil du fortsætte med at bruge inverteren , men overlader det som det er. Men hvis du udskifter den inverteren så godt, afbryde strømmen kabel og skru inverteren fra holderen .
6 .
Når skærmen er udsat for, se efter en etiket på bagsiden viser producentens side nummer. Denne består typisk af en eller flere bogstaver , efterfulgt af en række tal . At afgøre, hvilken skærm modeller er kompatibel med en given laptop eller hvis du har problemer fastsættelsen modelnummeret på din gamle skærm , kan du bruge nogle online illustreret guide ( se link nedenfor ) .
7 .

Da de fleste laptop producenter opkræve for meget , kan du prøve at finde tredjeparts virksomheder på markedet , der sælger bærbare skærme . Nogle steder bære en stor beholdning af en helt ny LCD -panel erstatning for alle større notebook producenter ( se links nedenfor ) . Hvis du ikke kan finde en bestemt model , der er anført på deres hjemmeside , så kan du ringe eller e-mail at spørge , om de kan hjælpe dig med at finde en skærm erstatning for en bestemt bærbar computer.
8 .
Når den gamle skærm er nu blevet fjernet , installationen af den nye skærm gøres ved at følge disse trin i omvendt rækkefølge . LCD- strømstik er den sidste forbindelse til at gøre , efter den video kabler på bagsiden er på plads , og LCD er sikret med skruer . Det sidste skridt , før falsen klikker på plads , er at sikre, at ledningerne ikke er klemt .

gode råd og advarsler


 • Udskiftning din bærbare skærm på din egen er en måde at spare penge på udgifterne til den bærbare computer skærmen og løn samt .
 • Vær forsigtig . Laptop indvendige dele , kabler og stik er meget skrøbelige og let at knække , at rip off , eller at bremse . Det er også en god ide at bruge en slags organisator til at organisere skruer ved de trin i dis-samling , så du kan følge processen i omvendt rækkefølge , når du samler skærmen .


 • Previous:hvordan du udskifter Compaq Presario ’s lcd Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change