hvordan man åbner en Acer TravelMate bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-19

Erhverve en ny laptop er generelt en positiv oplevelse . Nogle gange , selv om . den bærbare computer selv kan virke som om den forsøger at få bugt med dig . Noget , der skal være så let som at åbne din Acer TravelMate kan pludselig få dig til at føle , at du bare skal give op computing helt . Det er ikke så slemt som det ser ud , og den bærbare computer er ikke rigtig ud til at få dig . Det er bare som en sikkerhedsfunktion, som er på plads
1
Undersøg sagen . Du vil få brug for at vide, som er på forsiden , og som er tilbage . Bagsiden har havne og steder at sætte ting ind . Den forreste ikke .
2 .
Sørg det er rigtigt opad. Den øverste skal være glat uden nogen form for etiketter eller klistermærker . Hvis disse viser , vende den bærbare computer over .
3 .
Åbn den bærbare computer. At sikre at sagen er rigtige side op , og at den forreste vender mod dig , skub hånden forsigtigt hen over forsiden af den computer, hvor den øverste synes at mødes med bunden . Du vil føle en let fangst . Dette er sikkerhed for at forhindre den bærbare computer ved et uheld åbning . Forsigtigt skubbe det til venstre , indtil den mekanisme, frakobles . Du vil være i stand til at skubbe toppen opad nu .


Previous:hvordan du fjerner en stak cd fra en computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change