hvordan man beskytter laptop oplysninger om en flyvemaskine

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-26

Når man ser på følsomme oplysninger på din bærbare computer i en flyvemaskine , kan du ødelægge dit privatliv . Du ved ikke, hvem kunne sidde ved dig . Det kunne være en konkurrent , der kan finde ud af om dine strategiske oplysninger . Eller det kunne være en skrupelløs person, der kan misbruge dine personlige oplysninger. Selv om de fleste mennesker er ærlige og harmløse , er det bedst at tage skridt til at beskytte dig selv og dine oplysninger
1

Brug en bærbar Privacy Screen . Disse er tynde plader af plast , der fastgøres til skærmen . De gør det næsten umuligt for folk at se oplysningerne på din skærm fra begge sider . Du kan stadig se din skærm .
2 .
dæmpe lyset på din bærbare computer . Dette vil gøre det sværere for andre at læse , og det tager opmærksomheden væk fra computerskærmen .
3 .
Tag vinduesplads . På denne måde skal du kun har en person, der kan potentielt se din skærm . Når man sidder i midten sædet , er der to mennesker, der kan se din skærm . Når man sidder i gangplads , der er endnu flere mennesker med en klar skudt af skærmen .


Previous:karakteristika af tynde klienter Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change