hvordan man bruger en computer i et varmt miljø

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-04

Computere har i stigende grad allestedsnærværende og mobile i moderne dage . Det betyder, at computere oplever brug i voksende afsidesliggende og udfordrende klima . Computere er temmelig skrøbelig af naturen og de elektroniske komponenter , der gør dem op har deres begrænsninger med hensyn til temperatur , fugtighed , og slid . Heat er en særlig vanskeligt spørgsmål at håndtere , hvilket betyder at bruge computere i varme omgivelser kan være en udfordring . Efter nogle retningslinjer , når du bruger computeren i varme omgivelser kan løse dette spørgsmål .
1 .
Beregn let . Dette betyder, at du skal kun bruge det, som du har brug for i et bestemt tidspunkt . Luk alle unødvendige programmer til at spare på CPU , RAM og harddisk forbrug . Jo mindre du benytter disse muligheder , de køligere din computer ophold.
2 .
Undgå tunge brug applikationer , såsom spil eller billede redigeringssoftware , da disse varme op CPU meget hurtigt .
3 .
Undgå direkte sollys , da dette hurtigt kan varme op din computer . Det betyder, at flytte computere ud af vinduer og undgå at anvende bærbare computere udendørs , når det er muligt.
4 .
Hvis sat til , så sørg for at det kun er computeren er sluttet til det specifikke stikkontakt , du bruger, hvis det overhovedet er muligt . Dette vil sikre, at der vil være nogen overskydende varme fra enhver anden elektronik i regionen .
5 .
Sæt din computer til en strømstødssikring hvis det er muligt . Varmt vejr er berygtet for overspænding og lynnedslag , så beskytter din computer er nøglen i et varmt miljø
6 .
Brug computeren kun når det er nødvendigt og opbevar ordentligt, når det ikke bruges . Dette vil forhindre overophedning af langvarig brug , og lagring af korrekt vil undgå stress på komponenter , mens tomgang .


Previous:hvordan man kan ændre skærmbilleder på en Toshiba bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change