hvordan man bruger en vga -port på en computer

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-21

En VGA- port på computeren giver et link fra din skærm til dit grafikkort . Denne port forbinder standard skærme til bundkortet . VGA -porte giver også bærbare computere med evnen til at opretholde en anden ekstern skærm . Havnen har 15 pins , der sender videosignaler baseret på farver og video synkronisering . Hvis du har problemer med din skærm signal , VGA -porten er det første sted du bør tjekke . Forbindelsen skal være lunt at opnå det bedste signal . Ved hjælp af en VGA -port ikke er for kompliceret , bare plug kablet i og tænde for skærmen .
1 .
Vend computeren rundt eller flytte til bagsiden, så du tydeligt kan se havnen .
2 .

Match form af stikket til formen på havnen . Hvis man ser på tilslutningen på kablet fra din skærm , vil du se en metal rektangel fremstående ud af en metal base . Inde i rektanglet er ben. Den ene ende af rektanglet er mindre end den anden . Dette vil linje op med havnen . Drej forkortet ende , så det står i samme retning som den korte ende på havnen .
3 .
Skub kabelforbindelsen i porten , så det er passer tæt .

4 .
Stram skruerne på kablet ind i computeren. På hver side af rektanglet på kabelforbindelsen er små skruer . Disse svarer til tråde på hver side af havnen . Drej skruerne med fingrene eller en lille flad skruetrækker , indtil de er tætte . Du bliver nødt til at trykke på forbindelsen til havnen som du strammer skruerne . Må ikke gøre dem alt for stramt , vil de være svære at skrue hvis du har brug for at koble skærmen
.


Previous:guide til computerskærme Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change