hvordan man bruger magicjack dvaletilstand på en mac

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-05

MagicJack er en USB- enhed , der giver dig mulighed for at tilslutte en husstand telefon i computerens USB- drev til at foretage VoIP ( Voice over Internet Protocol) opkald . Desværre , fordi MagicJack er USB drevet , vil det stoppe med at arbejde , hvis din Mac-computer går i dvaletilstand . Dette skyldes, at Macs ikke relæ strøm til USB -porte under søvn . Den MagicJack Adapteren har ingen måde at sættes direkte i en stikkontakt , og kan derfor ikke få magt anden måde end via USB . En løsning på dette problem , er at tilslutte den MagicJack i en AC-USB hub , som fortsat vil fodre den strøm , selv efter din Mac er gået på vågeblus .

Du skal bruge:
AC-USB hub


1
Sæt AC-USB hub i en stikkontakt . . Ikke alle nav er AC-drevet , og nogle stole på strøm fra din computers USB- port . Sådanne enheder vil heller ikke til at drive MagicJack , når din Mac går på vågeblus . Sørg for, at din hub er udstyret med en ekstern strømledning, der kan sættes ind i væggen .
2 .
Sæt USB- hub i din Macintosh computers USB -port . Snarere end at trække strøm fra denne port , vil navet blot bruge forbindelsen til at sende data til og fra din computer .
3 .
Sæt MagicJack ind i USB- hub . Navet vil fodre MagicJack strøm fra AC- adapteren i stedet for fra computerens USB -port.
4 .
Sæt computeren på vågeblus ved at vælge " Sleep " fra Apple -menuen , eller ved at lukning af din låg , hvis din computer er en MacBook bærbar . De MagicJack og telefonen vil fortsætte med at fungere , mens din Mac sover .

gode råd og advarsler


  • MagicJack system , selv med en AC-USB -hub , er stadig sårbar over for strømafbrydelser . Selv med en batteridrevet bærbar , vil din trådløse sender eller modem ikke fortsætte med at fungere uden ekstern strømforsyning. MagicJack kræver en live Internet forbindelse for at foretage telefonopkald . MagicJack bør aldrig erstatte en alternative kommunikationsmidler i tilfælde af en nødsituation .


  • Previous:hvordan man kan redde beskadigede cd - r -diske Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change