hvordan man får en G4 PowerBook til at køre bedre

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-16

Der er mange Mac -brugere , der stadig bruger en PowerBook G4 som deres bærbare , selv om der har været nyere og mere kraftfulde bærbare computere fra Apple . Opdateringer til Mac's styresystem har bremset PowerBook fordi den ikke har nok hukommelse til at håndtere de mere hukommelse-sultne behov OS X-operativsystemet . Den mest effektive måde at få PowerBook G4 til at køre bedre er for brugeren at tilføje en hukommelseschip købt hos en elektronisk eller computerforretning . Forøgelse af PowerBook G4 hukommelsen vil gøre det muligt at køre bedre og ikke ugyldiggøre garantien , der kan være på plads .

Du skal bruge:
Håndklæde
. Phillips guldsmedens skruetrækker .
Hukommelseschip .


1 .
Læg et håndklæde ned på et bord . Luk låget på PowerBook G4 . Sæt det med forsiden nedad på håndklæde . Skub låsen for at frigøre batteriet fra batterirummet i bunden af kabinettet . Fjern batteriet , og lægge det til side .
2 .
Brug Phillips guldsmedens skruetrækker til at fjerne de fire skruer , der omgiver hukommelse rum på bunden af kabinettet . Løft dækslet af hukommelsen rum og læg det til side .
3 .
Placer hukommelseschip mod tomme hukommelsesporten på en 30- graders vinkel . Sørg for, at hakket i hukommelseschip linjer op med hakket på hukommelsesplads .
4 .
Skub hukommelseschip ned og ind i hukommelsesporten , indtil det klikker på plads . Sæt hukommelsen dækslet tilbage på hukommelsen rummet . Sæt skruerne ved hjælp af Phillips- guldsmedens skruetrækker .
5 .
Line batteriet op med kontakterne indersiden af batterihuset . Skub batteriet ind i batterirummet , indtil det klikker og låser i position . Drej PowerBook G4 tilbage opad , og åbn låget . Drej PowerBook G4 på og nyder at bruge det nu , at du har installeret mere hukommelse , så det vil køre bedre .

gode råd og advarsler


 • Kun håndtere hukommelseschip i kanten for at holde fra at få olie fra dine fingre på den chip el- kontakter .
 • Rør ikke batteriet kontakt indersiden af batterirummet som statisk elektricitet fra din hånd kan forårsage skade på de interne elektroniske komponenter .


 • Previous:hvordan man installere en cd-brænder Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change