hvordan man får en bærbar computer til at genkende en cd-brænder

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-11

Bærbare computere kan være udfordrende at arbejde på . Mange af delene er svære at fjerne og udskifte , men cd-eller dvd- drev er normalt lettere end mange andre dele . De fleste drev frigives ved at fjerne en enkelt skrue eller glidende en lille lås , så erstatter et drev kan være hurtig og enkel . Når det nye drev er installeret , kan computerens styresystem ikke genkende det med det samme . Hvis en CD-brænder ikke dukke op i computerens Device Manager , der er nogle enkle trin , der kan hjælpe .
1 .
Sluk computeren , og vend den om. Undersøg i bunden af den bærbare computer til en udgivelse låsen , eller en enkelt skrue i nærheden af hvor den bagerste ende af cd-drevet ville være på indersiden af computeren. Frigive låsen eller fjerne skruen for at frigøre harddisken . Skub drevet ud , erstatte og det med cd-brænder . Geninstaller holdeskruen hvis det er nødvendigt , eller sikre låsen .
2 .
Start computeren og log ind, hvis det er nødvendigt. Højreklik på " Denne computer " ikonet , og vælg derefter " Egenskaber "fra menuen . For Windows XP skal du klikke på " Hardware " fanen , og vælg derefter "Enhedshåndtering ". Til Windows Vista eller 7 , skal du finde "Enhedshåndtering " linket øverst til venstre side af vinduet .
3 .
Find og klik på notering mærket "DVD /CD-rom-drev " i Enhedshåndtering , og klik på + symbolet eller pilen for at udvide den . Kontrollere, at cd-brænder , er opført , og at der ikke er gule udråbstegn symboler ved siden af . Fjern og udskift drevet , og genstart eventuelt advarselssymboler er til stede .
4 .
Installer cd skriftligt program , der fulgte med drevet , eller downloade et gratis program . Kontrollere funktionen af forfatteren ved at brænde en cd med data eller musik . Kontroller, at cd kan afspilles i en anden computer for at sikre, at cd-brænder fungerer korrekt .

gode råd og advarsler


 • Der er flere gode cd-brænding programmer til rådighed , herunder gratis programmer . Nogle drev har brug for et brænder program installeret på computeren for at fungere korrekt .
 • En computer skal ikke brug for et cd-brænderprogram til at anerkende et drev , men det skal en til at skrive eller omskrive cd'er .


 • Previous:hvordan man kan adskille en computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change