hvordan man finder en kompatibel bærbar harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

Harddiske ikke evigt . Som med enhver computer hardware , undlader nogle gange harddiske eller blot skal opgraderes for at gøre plads til flere programmer , fotos , videoer og dokumenter . Gør-det -selv , der ønsker at ændre deres bærbare harddiske nødt til at finde et drev , der er kompatibel med deres specifikke model af bærbare . En måde at finde en kompatibel drev er at lære , hvilken slags drev er i øjeblikket i den bærbare computer

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1
Find . den nuværende harddisk i den bærbare computer . Tjek manualen eller online-support for at få instruktioner til din model . Generelt er harddisken fundet ved at dreje den bærbare computer over og fjerne skruerne på bagpladen . Nogle har måske en lille plade over harddisken , mens andre kan kræve at fjerne hele bagsiden af den bærbare computer . Harddisken er et rektangulært stykke hardware bare en lille smule bredere end et spil kort .
2 .
Fjern harddisken ved forsigtigt at trække den ud og op . Nogle drev kan have en plastik fane på bagsiden til at hjælpe med dette.
3 .
Bestem , hvis drevet har en SATA eller IDE -stik ved at se på i slutningen af det drev, der var forbundet til den bærbare computer . SATA stik har to flade forbindelse faner , mens IDE -drev har to rækker af små ben . Næsten alle bærbare computere, med undtagelse af nogle små netbooks eller ultrabærbare , har en 2,5- tommers drev . Dette refererer til diameteren af fadet indvendigt i drevet .
4 .
Køb en kompatibel drev ved at søge online eller tjekke med din favorit hardware forhandler . For at få en tæt erstatning , noterer drevets kapacitet og hastighed . Disse vil blive skrevet på den fjernede harddiskens label . For eksempel kan drevet blive en 120 GB 5400 RPM 2,5 " SATA -harddisk .

gode råd og advarsler


 • jævnligt sikkerhedskopiere din harddisk til en ekstern backup system , så du kan gendanne dine data , hvis harddisken fejler .
 • Overvej at købe en harddisk med en højere kapacitet eller hurtigere RPM hastigheder for bedre ydeevne .
 • Ikke alle bærbare computere kan håndtere opgraderinger til super -high-harddiske . Hvis du er i tvivl , skal du kontakte producenten støtte .


 • Previous:hvordan man kan konvertere en startbar cd til en bootbar usb Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change