hvordan man installere en cd-brænder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-16

De fleste computere leveres med et pre-installeret CD-brænder drevet, når du køber systemet fra en butik . Men hvis du har en ældre computer eller ingen cd- brænder drev er tilgængelig, kan du installere en på din computer . Uanset om du bruger en bærbar eller stationær computer , kan du tilslutte en ekstern cd-brænder drev . Dette frigør dig fra at tage ud af computeren og kan forhindre dig i at tage computeren til en specialforretning for installationen

Du skal bruge: .
cd-brænder driver
Computer .
USB -kabel (medfølger ) .
Driver installations-cd'en ( medfølger) .
Softwareinstallation CD ( medfølger) .


1 .
Slut cd brænder drev til en strømkilde i nærheden af din computer . Netledningen tilsluttes direkte til bagsiden af cd- drevet .
2 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på cd-brænder . CD -porten normalt er placeret i nærheden af strømstikket . Sæt den anden ende af kablet i en ledig USB- port på computeren .
3 .
Tænd computeren, hvis den ikke er i øjeblikket på . Indsæt driver installations-cd'en i computeren og vente på chaufføren installationsguiden til lanceringen.
4 .
Følg anvisningerne i installationsguiden for at fuldføre installationen af driveren . Fjerne driveren disken, og indsætte software installations-cd'en . Momentant softwareinstallationen guiden belastninger .
5 .
Klik på "Næste " på velkomst siden , så læs igennem og acceptere licensaftalen . Følg de resterende indtil du fuldføre installationen . Du kan nu begynde at bruge din cd- brænder .


Previous:DIY ic lodning Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change