hvordan man kan ændre en Seagate harddisk fra read-only

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-14

Eksterne harddiske , som dem fra Seagate , giver en måde at sikkerhedskopiere vigtige data og medier gemt på din computer . Men der er ikke megen mening i at lagre alle disse data, hvis du ikke kan få adgang til det . Det er, hvad der sker, når en harddisk er sat til " read only " mode . Det betyder at du kan se på de oplysninger, der er gemt på drevet , men du kan ikke tilføje eller fjerne data . Den gode nyhed er, kan du ændre dit Seagate harddisken fra " read only " uden hjælp fra en servicetekniker . Alt du skal gøre til, er omformatere harddisken .

Du skal bruge: .
Computer

Windows


1
Åbn menuen Start på computeren , og find "Denne Computer . " eller "Computer " ikonet . Ved hjælp af musen , skal du vælge højreklikke på ikonet og " Administrer " fra listen over valgmuligheder i vinduet .
2 .
Klik på " Disk Management " i venstre side af vinduet . Det vil blive placeret under " Opbevaring ". Vent et nyt vindue skal vises en liste over alle de drev i øjeblikket er sluttet til computeren .
3 .
Højreklik på det drev, der er anført som " Seagate " på listen over valgmuligheder og vælg " Quick Format " fra listen over formateringsindstillinger .
4 .
Klik på " OK " , når bedt om at færdiggøre omformatering af harddisken . Seagate harddisk vil være fuldstændig nulstillet til fabriksindstillingerne specifikationer , og det vil ikke længere være i skrivebeskyttet tilstand .

Macintosh


1 .
Klik på " Finder " ikonet i menulinjen på din Mac . Klik på " Utilities "fra listen af muligheder og vælg derefter " Disk Utility " fra drop -down menu . En liste over drev tilsluttet din Mac , vises i et vindue .
2 .
Hold " Control " nede og klikke på det drev , der er anført som " Seagate . " Find " Partition "-fanen øverst i vinduet , og klik på den. Vælg " 1 partition "fra listen af muligheder . Klik på " Option " fane i vinduet og vælg " Apple Partition Map Radio Button . "

3
Klik på "OK " , og klik derefter på " Anvend ". Klik på " partition " når du bliver spurgt af computeren Seagate harddisk vil blive omformateret på din Mac og nulstille til de oprindelige indstillinger . ; vil det ikke længere være i skrivebeskyttet tilstand .


Previous:hvordan man kan klone en bærbar hd Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change