hvordan man kan genoprette et SD -kort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-15

Sletning af indholdet i en SD- kortet kan ske uheld . Heldigvis er der en måde at inddrive en SD- kort og hente de data, den indeholder . Mange enheder ikke helt klart et SD -kort , så alle data , der kan være gået tabt , kan kræves tilbagebetalt

Du skal bruge: .
SD -kort
. Recovery software .
Computeren.


1 .
afstå fra at bruge SD- kortet til andet , før du forsøger at hente mistede data . Ekstra brug af dette kort kan resultere i manglende evne til at genindføre data eller sabotage eventuelt resterende filer .
2 .
Skriv beskytte SD -kortet med det samme. Sluk elektronisk enhed, du bruger dit SD-kort med og fjerne det . Den side af kortet , der ikke har en cut-off hjørne har en hvid switch . Flyt kontakten ned for at aktivere skrive beskytte . Dette vil forhindre alle data på kortet bliver ændret eller slettet .
3 .
Download en software genopretningsprogram . Der er masser af fil opsving programmel afsætningsmuligheder tilgængelige online gratis eller for et symbolsk gebyr . Prøv at finde en , der giver dig mulighed for at downloade en gratis prøveversion program , så du kan se, om det er foreneligt med dit SD -kort . Du vil være i stand til at fortælle , hvilke filer der ikke er blevet overskrevet på kortet .
4 .
Sæt dit SD- kort i din kortlæser og køre softwaren genopretningsprogram . Programmet vil scanne kortet og advare dig om ubehæftede filer , du har til rådighed . Hente disse billeder ved at følge instruktionerne til softwaren .


Previous:hvordan man kan fremskynde en PowerBook G4 Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change