hvordan man kan genoprette filer slettes ved en fejltagelse fra et SD- kort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-25

SD -kort er et populært standardiseret lagringsmedier, der anvendes til en bred vifte af bærbare enheder . Omtrent på størrelse med et frimærke , er SD -kort oftest findes i digitale kameraer . Inddrivelse billeder og andre filer , der er blevet fejlagtigt slettet fra SD -kortet af et kamera , er imidlertid et fælles spørgsmål . Heldigvis , så længe der ikke nye billeder eller film er taget med kameraet , er der en meget god chance alle filerne kan gendannes
1 .
Stop med at tage billeder eller optage film med kameraet . Hvis dette er en anden bærbar enhed , gør ikke noget, der kunne skrive nye filer til SD -kortet . Når en fil bliver slettet på et SD- kort , er de oplysninger ikke fjernet . I stedet får den plads , hvor filen var placeret markeret som "til rådighed " for at bruge .
2 .
Hent og installer fil opsving programmel gearet til SD -kort . Der er tonsvis af software pakker, der kan genoprette mistede oplysninger fra SD -kort . De fleste koster penge , men der er et par , som er gratis , herunder Pandora Recovery og gendanne filer . Der er også nogle gratis Linux- baserede værktøjer, der kan gendanne filer fra næsten alt .
3 .
Sæt dit SD -kortet i kortlæseren . I nogle tilfælde kan du bruge kameraets forudsat sync kabel og få adgang til SD -kortet fra din computer via kabel .
4 .
Åbn recovery software og dirigere den til SD -kortet . De fleste recovery software kræver, at du fortæller det , der drev (og ofte hvilken mappe ) , du ønsker at gendanne filer fra . Du generelt også nødt til at lede software til, hvor du ønsker filerne steg til .
5 .
Vælg de filer , du ønsker at restituere sig og inddrive dem . Du vil blive præsenteret med en liste af slettede filer tilgængelige på SD -kortet . Vælg de filer , du ønsker at gendanne og klik derefter på udføre knappen (som vil blive "execute ", " inddrive "eller " OK " ) .


Previous:hvordan du sletter sd hukommelseskort partitioner Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change