hvordan man kan jorde dig selv , når du arbejder på en computer

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-21

Statisk elektricitet ophobes i vores kroppe , når du udfører de daglige opgaver . Normalt er det ikke et problem , men hvis du har planer om reparere eller opgradere din computer , det er et alvorligt problem , du har brug for at tage forholdsregler imod. Grundstødning dig selv og sprede al statisk elektricitet fra din krop er en vigtig foranstaltning , der kan beskytte din computers indre komponenter

Du skal bruge: .
Anti-statisk håndledsrem ( valgfrit )


1 .
Forbered dit arbejde station ved at fjerne det område noget , der potentielt kan skabe statisk elektricitet . Arbejde på en bar bordet og fjerne alle unødvendige elementer . Sørg for at fjerne eventuelle plastgenstande , kontorartikler og rullende stole . Endnu vigtigere , virker ikke på gulvtæppet .
2 .
Sluk computeren og tag stikket ud af væggen . Mange nyere computere har konstant spænding , der løber gennem bundkort og andre komponenter , når computeren er tilsluttet , selv om systemet er slukket . En forkert bevægelse kunne opbygge statisk elektricitet .
3 .
Sæt på din anti-statisk armbånd før du arbejder . Du skal muligvis slutte den til AC jorden af dit elektriske system , afhængig af model håndledsrem . Nogle håndledsbånd behøver ikke at være forbundet til jorden .
4 .
Hvis du ikke har en håndledsrem , få et stykke bart metal og holde det tæt på dig arbejdsområde . Konstant røre metal , mens du arbejder på din computer for at fjerne eventuelt statisk elektricitet , som kan have opbygget .

gode råd og advarsler


 • Der er mange produkter til rådighed for brugere , der arbejder hele tiden på computere . Tjek din lokale computer butik for at finde produkter , der vil hjælpe med grundstødning at forhindre skader på din computer .
 • Statisk elektricitet er et alvorligt problem , der nemt kan stege computerens bundkort og dets komponenter . Hvis du er usikker på hvad du gør , er det stærkt anbefales , at du tager din computer til en professionel computer tekniker .


 • Previous:hvordan man finder slettede elementer på en computer Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change