hvordan man kan klone en bærbar hd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-14

Kloning en harddisk i almindelighed er en forholdsvis nem proces , når du har de nødvendige værktøjer . Da en laptop er kompakt , og sandsynligvis ikke har plads til yderligere interiør harddiske , det er nemmest at klone en bærbar computer til en ekstern harddisk . Selve processen vil variere lidt afhængigt af hvilken software du bruger , men denne artikel vil give en grundlæggende overblik over , hvordan det virker

Du skal bruge: .
Ekstern harddisk
Harddisk kloning -software.


1 .
Installer en harddisk kloning program på din bærbare computer. Der er gratis programmer til rådighed for download , såsom " HDClone , " men mange af disse vil være begrænsninger på deres anvendelse, såsom ikke tillader dig at bruge alle resterende plads på harddisken , som du er kloning . Programmer som " Norton Ghost " koster penge at bruge, men giver dig mulighed for at styre partition på den nye harddisk , og gøre brug af de resterende rum .
2 .
Tilslut en ekstern harddisk drev til din computer . De fleste eksterne harddiske forbindelse via USB . Sørg for at få et eksternt drev , der er mindst lige så stor som din bærbare HD , så alle data kan overføres over .
3 .
Open kloning valgte program . Følg alle retninger det giver dig .
4 .
Vælg din bærbare computers harddisk som " Source ", og den eksterne harddisk som " Target ", når den beder om disse oplysninger.

gode råd og advarsler


 • Sikkerhedskopier alle programmer , der er nødvendige , eller som du vil beholde , før kloning . Selv om det ikke er sandsynligt , at noget vil gå galt for at medføre, at data går tabt , er det stadig muligt .
 • Partition ledere kan hjælpe dig med at håndtere den nye harddisk , når kloning er færdig . Dette får omkring nogle af de begrænsninger af freeware kloning programmer .


 • Previous:hvordan man kan fortælle scsi kabel Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change