hvordan man kan købe en kanon printhoved

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-19

Udskriftshovedet er det stykke af maskiner inde i din Canon printer , der rent faktisk leverer blækket til papiret . Hvis printhovedet bliver tilstoppet , er det muligt at ordne det . Men hvis det ikke virker , er du nødt til at købe en ny Canon printhoved

Du skal bruge: .
Canon printer
Garanti .


1 .
Skriv ned model til netop din Canon printer . Det printhoved du køber bliver nødt til at matche den model af printeren .
2 .
Tjek garanti for printeren . Hvis det stadig er under garanti , vil du være i stand til at købe en anden printhoved gennem Canon uden omkostninger . Besøg Canon hjemmeside , der er opført som en ressource nedenfor , for at finde ud af vilkårene for din garanti . Du kan finde disse oplysninger i " Support " linket .
3 .
Find Canon printhovedet du har brug for flere online computer dele butikker . Canon tilbyder ikke printhoveder at købe direkte fra deres hjemmeside , men eksempler på hjemmesider , der er anført som Resources nedenfor . Da der er så mange specifikke former for Canon printere , kan en lokal butik ikke bære , hvad du har brug for .
4 .
Sammenlign priser fra flere butikker , før de køber et nyt printhoved . Sørg for at faktor skibsfart i omkostningerne , og får altid en garanti , hvis produktet ikke virker .
5 .
Test dine nye Canon printhoved straks at sørge for alt virker korrekt .


Previous:hjemmelavet wifi signal booster Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change