hvordan man kan konvertere et USB-flash til en bærbar drev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-31

USB -flashdrev er små , bærbare hukommelse enheder, giver dig mulighed for at transportere data fra en computer til en anden . Men hvis du vil, kan du lade USB- flashdrev tilsluttes en computer eller bærbar ( laptop ) og bruge det som en permanent computer drev . Derved kan du gemme oplysninger direkte til din flash -drev i stedet for at optage plads på din interne harddisk
1 .
Slut USB- flash- drev til din computer . Den bærbare angiver den har opdaget en ny hukommelsesenhed sluttet til computeren .
2 .
Lad flashdrevet er tilsluttet den bærbare pc , mens du har det på . Når du slukker den bærbare computer , skal du fjerne USB- flash- drevet fra en USB-port .
3 .
Brug din bærbare computer , ligesom du ville normalt og åbne et program skal du oprette eller redigere et dokument om .
4 .
Gem dokumenter ved at klikke på " File "efterfulgt af " Gem ". Når gemmer vises , titel dokumentet ved at vælge den USB- flash -drev som gemmer placering. Klik på " Gem " igen for at gemme indholdet til flash -drevet . Selv om enheden er typisk for lille til at gemme store programmer , kan du placere alle dine små filer på flash- drev for at spare plads på den bærbare .


Previous:hvordan du opgraderer en Core Duo til en Core 2 duo Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change