hvordan man kan kopiere DVD’er til cd

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-17

Du kan placere nogen form for programmering eller en fil på en cd . Dette selv gælder for indholdet på eksterne formater , såsom USB- flash- drev og dvd'er . Men hvis du ønsker at kopiere data fra en dvd til en cd , skal DVD være en data disk . En film DVD kan ikke kopiere over på en almindelig CD . Ikke alene er en film DVD for stor , men formateringen er ikke understøttet af en cd

Du skal bruge: .
cd-brænder
CD brænder software .
Tomme cd .
DVD .


1 .
Indsæt data-dvd i dvd- drevet på din computer . Åbne " Denne computer "( eller "Computer " ) , og dobbeltklik på dvd -drevet ikonet . Dette åbner et vindue og udsætter alt indhold i øjeblikket er gemt på disken .
2 .
Klik og træk indholdet af data-dvd på computeren . Du kan placerer disse filer hvor som helst , så længe du huske, hvor du har placeret dem .
3 .
Indsæt tom cd i cd -brænderen på dit system . Starte cd-brænding software installeret på din computer . Når softwaren indlæses vælge " data -cd . " Dette giver dig mulighed for at brænde nogen form for data på disken , herunder indhold, du kopierede over fra DVD'en .
4 .
Klik og træk de filer du har kopieret fra dvd'en på din computer . Træk filerne i de vigtigste ruden i cd-brænding software .
5 .
Klik på " Burn " og indholdet af DVD er placeret på cd'en.


Previous:hvordan man formatere en dvd + r Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change