hvordan man kan låse en dell bærbar Latitude D620

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-30

Datasikkerhed er en vigtig del af laptop ejerskab . Mange mennesker bruger bærbare computere til arbejde og kan indsamle og opbevare kundeoplysninger eller meddelelser på harddisken . Bærbare computere er nemt stjålet , hvis de efterlades uden opsyn på et kontor eller i bilen , eller selv i et offentligt sted . På grund af denne fare , er det nødvendigt at låse computeren med en adgangskode . For nogle mennesker , dog at glemme eller miste denne adgangskode kan låse dem ud af en vigtig del af deres hverdag . Heldigvis findes der måder at låse en bærbar computer , uanset om det er en Dell eller noget andet mærke .

Du skal bruge:
Bærbar computer

Lås Laptop


1
Sikre " Caps Lock "-tasten ikke er aktiveret . . Prøv at logge ind med din almindeligt anvendte passwords , så prøv med det første store bogstav . Prøv at logge på disse passwords med store bogstaver . Prøv at logge ind med slet ingen adgangskode .
2 .
Genstart den bærbare computer og tryk på " F8 " under opstart for at få adgang til start-up muligheder . Vælg " Safe Mode " fra listen og trykke på "Enter " -tasten. Prøv at logge ind med administrator som brugernavn og ingen adgangskode . Hvis du er i stand til at komme ind i Windows , skal du klikke på " Start " knappen , og derefter åbne Kontrolpanel . Klik på Brugerkonti kategorien og find dit almindelige brugernavn . Klik på linket mærket " Fjern adgangskode . "
3 .
Genstart computeren normalt . Prøv at logge ind igen med din normale brugernavn og ingen adgangskode . Brug en anden computer til at downloade en password reset utility som Windows Key eller Spotmau hvis du stadig ikke kan få adgang til din konto og bruge værktøjet til at fjerne adgangskoden fra din konto .

gode råd og advarsler


 • Vælg passwords forsigtigt , når låse din log -in konto . Vælge noget sikkert , men det vil være nemt at huske . Brug ikke familie eller kælenavne , eller din adresse eller telefonnummer .
 • En måde at vælge en adgangskode , er at bruge det første bogstav i hvert ord i en favorit sætning eller titel . Dette giver dig en blanding af bogstaver , som faktisk ikke stave et ord .
 • aldrig skrive din adgangskode på noget nemt at finde , eller tape den til bunden af den bærbare computer . Aldrig bruge en bank PIN-kode eller andre finansielle oplysninger , som en log -in password .


 • Previous:hvordan man kan overføre spil til et SD-kort Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change