hvordan man kan lave den video skærmopløsning på vinduer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-28

Når du bruger Windows med andre enheder-såsom projektorer-det er undertiden nødvendigt at justere opløsningen for at gøre skærmen vises passer korrekt på skærmen . Et af problemerne med dette er , at når computeren er taget ud af projektoren , kan displayet på computerens skrivebord har den forkerte aspect ratio . Ikonerne på skrivebordet samt nogle af de andre sider , der åbnes på internettet eller i Windows kan synes at være meget større eller meget mindre end de burde
1 .
Klik på " Start " på din Windows- skrivebordet . I Windows Vista eller Windows 7 , er på "Start "knappen faktisk en Windows-logoet . Tidligere versioner af Windows har en knap, der hedder " Start ".
2 .
Klik på " Control Panel " udvælgelse , der er placeret på højre side af menuen "Start" . " Control Panel " bør placeres et sted mod bunden af menuen .
3 .
Vælg " Udseende og personlige indstillinger " fra næste vindue , der vises på skærmen . Hvis du klikker på dette valg vil bringe et nyt vindue med en " Juster skærmopløsning " valgmulighed . Klik på " Juster skærmopløsning . "
4 .
Find " opløsning "på det næste vindue , der åbnes , og klik på drop -down listen ud for det . En resolution skyder vises . Klik på skyderen med musen og hold venstre museknap nede for at ændre indstillinger for opløsning . Når du har justeret skyderen til den ønskede indstilling , klikke på " Anvend " i nederste højre hjørne af siden .
5 .
Kig på dit skrivebord for at se , om den nye beslutning indstillinger til din smag . Hvis de er , skal du klikke "Hold . " Hvis du ønsker at gå tilbage til de tidligere indstillinger , skal du vælge "Tilbage "

gode råd og advarsler


 • Den foreslåede beslutning indstillinger til skærm , der viser Windows er . :
 • 19- tommer : 1280x1024 pixels
 • 20- tommer : 1600x1200 pixels
 • 22- tommer : 1680x1050 pixels
 • 24- tommer : 1900x1200 pixels


 • Previous:hvad er forskellen mellem LCD & projektion ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change