hvordan man kan lave en stikning cd -drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-09

Sætte en cd ( CD) ind i et cd- drev kræver som regel åbne en diskskuffen på drevet . Cd'en er derefter sætte i diskskuffen , som lukker så disken kan læses af drevets laser . Snavs og affald kan samle sig på skinnerne , at diskskuffen rider på og få det til at sidde fast . Fastsættelse af en stikning cd -drev 's diskskuffen kræver åbning af bakken og fjerne skade . Diskskuffen skal åbnes forsigtigt , da det kunne bryde , hvis tvunget fra ud af cd -drevet . Du kan rette diskskuffen bruge nogle fælles værktøjer fundet rundt omkring i huset , og det bør ikke tage mere end en halv time af din tid .

Du skal bruge:
Papir klip
. Trykluft.
Sprit .
Vatpinde .


1 .
Tag netledningen fra cd -drevet , hvis det er et eksternt drev . Sluk og tag computeren, hvis cd-drevet er indbygget i en computer . Ret papiret ud klip . Sæt den ene ende af papirclips ind i det lille udgivelse hul ved siden af eller lige under , hvor disken skubbe skuffen flugter med cd-drevet forreste sag .
2 .
Skub enden af den papirclips ind frigivelsen hullet , indtil den støder på nogle spændinger . Fortsæt skubbe indtil spændingen udløses ved en lille klik, og diskskuffen åbnes lidt fra forsiden af cd-drevet . Omhyggeligt og langsomt trække skuffen ud så langt som det vil gå. Fjern enhver disk fra diskskuffen .
3 .
Pust ud i toppen , bunden og siderne af diskskuffen med den komprimerede luft . Fugt en vatpind i sprit og gnid det forsigtigt mod sideskinner af diskskuffen . Fugt en anden vatpind og gnid det mod sideskinner igen . Blow off siden skinnerne med trykluft .
4 .
forsigtigt tørres toppen af diskskuffen med fnugfri klud . Fugt en anden vatpind og gnid det forsigtigt mod toppen , bunden og siderne af fronten låget af diskskuffen . Fugt en anden vatpind og gnid det mod indersiden af fronten låget .
5 .
Skub forsigtigt skuffen igen, indtil den lukker med et klik . Sæt netledningen tilbage i cd- drev, hvis det er en ekstern cd -drev . Sæt netledningen tilbage i computeren og tænd for computeren . Tryk på disken skub ud -knappen på cd- drevet og se diskskuffen eject . Den bør gøre det, og ikke længere være fast .

gode råd og advarsler


 • En tandstikker kan træde i stedet for papirclips , hvis nødvendigt.
 • Må ikke skubbes ned i skuffen , da dette kan få det til at bryde ud fra skinnerne det rider på .


 • Previous:hvordan man finder den kapacitet hukommelsesmoduler Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change