hvordan man kan lave et cd-drev på en bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-27

De fleste bærbare computere har en form for cd- eller dvd- drev forudinstalleret , når du køber computeren . Så længe du tager sig af computer og ikke slippe det , bør du ikke have nogen større problemer . Men undertiden disken du indsætter i computeren drev vil ikke læse ordentligt , eller computeren kan faktisk ikke engang genkende selve drevet . Hvis nogen af disse problemer opstår , kan du normalt løse problemet selv

Du skal bruge: .
Trykluft
. Ren klud .
Internetadgang .


1 .
Åbn CD-skuffen på din bærbare computer og fjerne disken (hvis der er ¨¦n ) . Kig på bunden af cd'en for at se om det er yderst ridset eller snavset . En disk som dette kan forårsage problemer med cd- drevet og gøre det umuligt for cd-drevet til at læse .
2 .
Rengør cd'en af med en let fugtig klud og fjerne snavs og fingeraftryk . Vent på cd'en til tørre og sæt disken i computeren for at se , om den kører korrekt .
3 .
Spray et par byger af komprimeret luft ind i cd- drevet på den bærbare computer . Den komprimerede luft hjælper med at fjerne støv eller snavs siddende på laser eller objektivet .
4 .
Start internetbrowseren på din computer , hvis dit system ikke er at finde drevet på alle . Gøre din vej til den bærbare producentens websted. Vælg " Support og downloads ".
5 .
Vælg din mærke og model af bærbare fra listen over computere og ser gennem de tilgængelige downloads . Download driveren til din bærbare computer og installere det, når overførslen er færdig . Du kan nu begynde at bruge cd -drevet igen .


Previous:hvordan du udskifter en eee pc fan Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change