hvordan man kan øge min trådløse signalstyrke uden

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-31

Trådløse signal styrke kan variere meget fra inde i et hjem eller kontor til udenfor. En trådløs signal, der er stærk indendørs , kan ikke være lige så effektiv , hvis tilgås fra lande uden for bygningen . Heldigvis er der nogle tips og tricks , der kan styrke din modtagelse af et trådløst signal udenfor . Det kan være nødvendigt at prøve et par forskellige måder at øge uden for receptionens før at finde en løsning-eller en kombination af løsninger-det er bedst for din situation

Du skal bruge: .
Computer med trådløs adgang .
Router .
Modem.
Aluminiumsfolie .


1 .
Ændre placering af routeren . Bemærk hvor mange vægge er i mellem routeren og det ideelle udenfor adgangspunkt . Mens overvejer placering , så husk at holde den trådløse adgangspunkt så højt som muligt . Gulvet er ikke et godt sted ved udsendelse af en stærkt signal .
2 .
Søge efter andre forhindringer, der kan forstyrre det trådløse signal . Træer kan blokere signalet . Anden elektronik , herunder trådløse telefoner , producerer signaler , der kan forstyrre det trådløse signal . Flyt den trådløse router til et sted med så få konkurrerende signaler som muligt . Denne løsning er tidskrævende , når du gentagne gange skal flytte routeren , test derefter forbindelsen . Gentag indtil signalet er øget .
3 .
Juster antennen . På samme måde receptionen på et fjernsyn ændringer , som du flytter antennen , så vil trådløse signal modtagelse . Kombiner tilpasning af routerens antenne med at flytte routeren for at få de bedst mulige resultater . Derudover prøve nogle aluminiumsfolie på routeren antenne og computeren antenne . Blot at placere nogle folie på eller i nærheden af adgang antennen kunne forstærke signalet .
4 .
Tjek routerens indstillinger . Indstillingerne findes i enhedens software eller på computerens enhedshåndtering . På en Windows PC , skal du gå til " Network Devices " , og højreklik på forbindelsen ikonet i nederste højre hjørne af værktøjslinjen. Vælg derefter "Netværk -og delingscenter "valgmulighed . Vælg derefter " Administrer Netværksforbindelser . Find den trådløse router . Højreklik og vælg " Vis denne enhed som en web-side . "
Når denne indstilling er valgt , åbner en side , hvor tilpasninger kan foretages til routeren , primært benyttede kanal . fleste routere tilbyder 11 kanaler . Prøv forskellige kanaler , indtil du får et bedre signal . Også Brug "Help " fil til at lære , hvad kan foretages justeringer for at forbedre trådløse signalmodtagelse .
5 .
Køb nyt udstyr . Der er emner, som du kan købe for at forbedre trådløse signalstyrke uden . Purchasing en nyere modem og router er en mulighed . En anden kan være at simpelthen få en antenne til trådløse router . En trådløs repeater kan også hjælpe . Meget gerne en router , vil det fungere som en hoppe-off punkt for signalet , og dermed udvide antallet af routeren . Placer repeateren mellem routeren og hvor det vil være adgang til . Tjek med routeren eller modemproducenten for kompatibilitet anbefalinger .

gode råd og advarsler


 • fleste justeringer med routeren software kan nulstilles til , hvad den var før en ændring blev lavet . Lær, hvordan du gør dette , før du justerer noget .
 • Må ikke bare snuppe en telefonledning til at udvide rækkevidden af de hårde kablede modem , der er en forskel mellem modem data snore og telefonens data ledninger .
 • Flytning routeren eller antennen og afprøvning af signalet vil gå hurtigere med en partner .
 • Vær sikker på at du kan fortryde ændringer , du kan gøre din computer .


 • Previous:Hvordan opdaterer jeg USB-drivere til 2,0 ? Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change