hvordan man kan opgradere en pc strømkilde

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-27

En computerens strømforsyning er dens livsnerve . Strømforsyningen fungerer som frontlinjen for at sikre, at din computer modtager det nøjagtige beløb og typen af magt er nødvendig for at køre på et optimalt niveau . Hvis du ønsker at køre flere harddiske og optiske drev , skal du bruge en ikke-standard strømforsyning med mere output end normalt standard . Du skal have en strømforsyning med nok effekt til at køre alle de komponenter . Hvis din strømforsyning ikke er tilstrækkelig , vil din computer ikke køre

Du skal bruge: .
Ny strømforsyning .
Phillips skruetrækker .


1 .
Power din computer ned og tage stikket ud af stikkontakten . Fjern det venstre panel ( med forsiden af computeren mod dig ) fra computeren sagen . Dette kan ske ved at fjerne de to Phillips skruer , der holder panelet på . Skub derefter panelet mod bagsiden af computeren, og det skal glide nemt ud af computeren .
2 .
Tag strømforsyningen fra interne komponenter i computeren. Strømforsyningen vil blive hooked op til den enkelte harddisk , optisk drev , og floppy drev . Strømforsyningen vil også skulle tages ud fra computerens bundkort og muligvis et grafikkort. Med strømforsyningen helt adskilt fra alle interne komponenter , kan du begynde at fjerne det fra computerens kabinet .
3 .
Fjern de fire eller fem Phillips skruer, der holder strømforsyningen til computer sag . Hver af disse skruer vil være på ydersiden af computeren i hjørnerne af strømforsyningen . Dette vil frigøre strømforsyningen fra computeren sagen .
4 .
Grab bundt af ledninger , der stikker ud af stikkontakten og træk forsigtigt strømforsyningen ud af sagen . Sørg for at du fjerner det strømkabel, der sættes i stikkontakten på ydersiden af strømforsyningen . Nu ved du , hvordan strømforsyningen blev installeret i computeren , og erstatte det burde være et snuptag .
5 .
Sæt den nye strømforsyning på samme sted som den gamle inde i sagen . Fastgøre den til sagen ved at erstatte de fire eller fem skruer , der holdt strømforsyningen på plads . Tilslut hver af de indvendige drev til strømforsyningen . Dette vil omfatte alt det, du afbrudt før , harddiske , optiske drev , bundkort og det hele.
6 .
Slut den udvendige strømkablet til strømforsyningen og til stikkontakten . Gendan computeren sidepanelet tilbage over sagen og sikre den med de to Phillips skruer, du fjernede tidligere . Skub på afbryderknappen på din computer . Hvis computeren ikke starter op , skal du kontrollere bagsiden af strømforsyningen til en switch . Ofte vil fabrikanten skibet strømforsyningen med denne parameter i off position . Flip kontakten og tryk derefter på computeren nede . Computeren skal fyre op .

gode råd og advarsler


 • Det er ligegyldigt, hvilken strømforsyning kabel du sætter ind , hvilket drev . Så længe kablet passer på drevet , skal det arbejde .
 • Når man arbejder med computere , skal du passe på ikke at berøre nogen dele indeni for at undgå skader . Strømforsyningen leverer elektricitet til computeren , så elektrisk stød er en fare i denne type arbejde .


 • Previous:hvordan man kan overvåge dit hus med et webcam Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink   

  Kommentarer

  Code:
  change