hvordan man kan overføre en usb modem til en ny pc

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-30

Bare fordi du har købt en ny computer , betyder ikke, din gamle computer kan stadig tjene et formål . Mange af det tilbehør, der er på din gamle computer vil arbejde med den nye . Dette er normalt tilfældet for din USB modem du har tilsluttet til adgang til internettet . I stedet for at gå ud at købe en ny , afinstallere det fra den gamle computer og tilslutte den til den nye

Du skal bruge: .
USB -modem


1

Sluk din gamle pc ved at trykke på " Start " knappen på den nederste venstre side af PC -skrivebordet. Klik på " Luk "og computeren vil starte sig selv ned . Vent indtil den er helt slukker af sig selv .
2 .
Fjern USB -modem fra den gamle computer . Dette kan gøres ved blot at koble det fra USB -porten på enten foran eller bag på computeren tårn .
3 .
Sluk din nyere computer ved hjælp af processen i trin et af denne guide . Når computeren helt selv lukker ned , og find en åben USB -port på computeren . Sæt USB- modemmet i USB -porten og tænd for computeren ved at trykke på afbryderknappen .
4 .
Vent , mens computeren installerer de grundlæggende driverne til USB-modem . Når computeren starter op hele vejen , vil det afslutte installationen på egen hånd. Vent, indtil du ser en boble popup i nederste højre hjørne af skrivebordet om, at den nye hardware held blev installeret , før du bruger .
5 .
Klik på " Start " knappen igen og klik på " Control Panel " linket . Klik på " Netværk og Internet " efterfulgt af " Skift Adapter indstillinger. " Dette vil bringe en liste over installerede modemmer . Dobbelt -klik på det modem , du lige har installeret for at aktivere det. Du kan nu oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din nye modem .


Previous:hvordan du tilslutter et DSL- splitter filter Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change