hvordan man kan overføre spil til et SD-kort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-30

Hvis du har nogle spil, som du har downloadet til din computer , kan du ønsker disse spil på din smart phone eller anden bærbar enhed . For at få disse spil ud af computeren , kan du overføre spil til et SD- kort og derefter indsætte SD -kortet i enheden . Så længe du har en media card slot , eller medier kortlæser , på din computer , kan du nemt overføre spil fra computeren til SD -kortet . Overførsel af spil er en hurtig proces , der tager kun et par minutter
1 .
Indsæt SD -kortet i computerens kortlæser . Hvis computeren ikke har en , bare bruge en USB- medier kortlæser .
2 .
Åbn et vindue på din computer , hvor spillene er placeret . For eksempel er de spil i " My Downloads " mappe , bare åbne den pågældende mappe i et nyt vindue .
3 .
Opdrage SD -kortet i et nyt vindue . Åbne det fra "Denne computer" på en PC eller " Finder " på en Mac .
4 .
Vælg de spil, du vil overføre til SD-kortet og kopiere dem . På en PC dette gøres ved at trykke " CTRL + C. " På en Mac , sker dette ved at trykke "command + C. "
5 .
Klik tilbage i SD -kortet vinduet . Indsætte i spil for at overføre dem ved at trykke " CTRL + V " på en pc " eller "command + V " på en Mac .
6 .
Fjern SD -kortet fra din computer , når overførslen er færdig . Nu vil du være i stand til at sætte SD-kortet med spil i enhver enhed , som du vil .


Previous:hvordan man kan overføre en usb modem til en ny pc Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change