hvordan man kan overvåge dit hus med et webcam

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-27

Tro det eller ej , behøver du ikke at købe en dyr , hele-sikkerhed i hjemmet for at holde øje med dit hus når du er væk . Faktisk , hvis du har en simpel webcam du allerede har den nødvendige værktøj er nødvendige for at overvåge dit hjem . Hjælp af et webcam , som en ekstern sikkerhed enheden ikke levere helt den samme video kvalitet eller andre funktioner , der en dyr , dedikeret sikkerhedssystem vil give , men det vil helt sikkert holde dig underrettet om aktiviteten

Du skal bruge: .
Webcam .
Webcam overvågningssoftware .


1 .
Installer dit webcam , hvis det ikke allerede er installeret . Mange webkameraer er plug-and- play , så du kan bare sætte kameraet til enhver ledig USB- port og vente som Windows genkender automatisk og installerer enheden .
2 .
Placer webcam i det sted, du ønsker at overvåge , såsom står over for en døråbning eller et bestemt værelse . Vær sikker på at placere webcam i et diskret sted for at forhindre kameraet i at blive opdaget .
3 .
Hent og installer webcam software , såsom Webcam Surveyor . Denne type software indeholder bevægelsesdetektering , så det vil optage , når den opdager aktivitet .
4 .
Juster bevægelsesdetektering følsomhed i softwaren for at forhindre softwaren i at tænde fra normal bevægelse ( såsom den anden hånd på et ur ) .
5 .
Konfigurer softwaren til at sende dig e-mail-opdateringer eller til at sende video -stream over nettet , så du kan få en levende look -in til aktivitet i dit hjem .


Previous:ekspert mus trackball bruger Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change