hvordan man kan reparere Dell Inspiron 1150 strømstik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-26

Når du ønsker at reparere strømstikket på Dell Inspiron 1150 , du er nødt til at skille den bærbare computer først , og så vil du få mulighed for at udskifte strømstikket .
Som enhver ved , demontere bærbar computer er ikke en nem ting , så hvis du er bange for, at du vil glemme de trin , hvad du har gjort , er det bedre at tage en note til dine skridt , og markerer alle de komponenter , du har afmonteret , og notat, som skruer og tilbehør derhen, hvor .
1
Først og fremmest forberede godt redskab , som vil blive brugt , når du kommer til at adskille den bærbare computer og reparation i strømstikket : skruetrækker , kniv eller skarpt værktøj .
2 .
andet , skal du slukke den bærbare computer og afbryde al strøm kilder fra den bærbare computer for at undgå elektrisk stød
3 .
tredje flip den bærbare computer Dell Inspiron 1150 hovedet , fjerne alle skruerne i bunden med skruetrækker forsigtigt . Når du har fjernet alle skruer , skal du fjerne dækslerne af batteri , RAM , HDD .
4 .
fjerde , når du har fjernet skruerne i bunden af Dell Inspiron 1150 laptop , nu er du nødt til at vende tilbage . Sæt kniven under tastaturet ringen og forsigtigt løfte den op . Fortsæt frigive plast låse og fjerne tastaturet bezel med fingrene .
5 .
femte , når du har fjernet tastaturet ringen , nu er det tur for dig at fjerne skruerne i tastaturet på plads, og fjern tastaturet .
6 .
Næste skridt er at fjerne skærmen på Dell Inspiron 1150 bærbar computer , skal du også nødt til at fjerne de skruer , der holder skærmen på plads og fjerne kablet , der forbinder skærmen nøje.
7 .
syvende , nu skridt til at tage din bærbare computer bord , fjernet alle de dele af din bærbare computer , såsom harddisk , optisk drev , bundkort og så videre.

8 .
ottende , med alle disse gjort trin , kan du se de gamle strømstik nu . Fjern den gamle strømstik og klar til at udskifte den med en ny .
9 .
niende , indsætte den nye strømstikket i bundkortet , og lodde det op . Af dette trin , har du gjort alle de skridt , og hvad du skal gøre er at samle de bærbare følge alle trinene i omvendt rækkefølge .


Previous:hvordan man beskytter laptop oplysninger om en flyvemaskine Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink 

Kommentarer

Code:
change