hvordan man kan slette dine digitale fodspor

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-08

Gå til et websted. Send en e-mail. Foretager et køb med dit kreditkort . Alle disse data er gemt på din computer . Det betragtes som din digitale fodaftryk . Har du sletter det ? Ryd ud din web historie? Tømme papirkurven ? Dataene er stadig ligger på computeren ! Slette det , rydde din weboversigt eller tømme papirkurven IKKE at slippe af med det . Spor af dine data bevares på din harddisk . Disse spor kaldes metadata . Metadata kan stykkes sammen til at genskabe din historie , dine vaner og endda din personlighed . Hackere og andre dårlige mennesker kan let få disse oplysninger fra din computer . Lær hvordan du beskytter dig selv og dine oplysninger

Du skal bruge: .
Data Sanitizer Software
Yderligere Storage Device .


1 .
at rense data på din harddisk , skal du forstå, at din harddisk og alle data vil være helt skrubbes og slettes . Hvis der er data på din harddisk , som du ikke ønsker slettet , så er du nødt til at gemme den et andet sted midlertidigt . Du kan gøre dette på en backup harddisk , ekstern harddisk eller en memory stick .
2 .
Flyt dine applikationer og andre data, som du ønsker at gemme . Husk , hvad der er tilbage på din primære harddisk vil være skrubbes og slettet .
3 .
For dette trin , vil du nødt til at finde den rette software til at rense din harddisk . Jeg har inkluderet et stort program i min " ressourcer " nedenfor . Det hedder Remo Drive Tør . Tag et kig på det . Dette er alt hvad du behøver for at holde din digitale fodaftryk i skak .
4 .
Når du installerer og desinficere din harddisk , så du kan geninstallere de programmer , du tidligere har gemt et andet sted . Du bør planlægge at rense din harddisk på en regelmæssig basis . Hvis du ofte på din computer , så jeg vil anbefale det skal gøres om måneden.

gode råd og advarsler


  • Sørg for at du gemmer alle data, du kan ikke undvære på en anden kilde-ekstern harddisk , memory stick , osv.


  • Previous:hvordan du udskifter laptop LCD-skærm ved dig selv Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change