hvordan man kan tilslutte flere grafikkort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-19

Som skærmkort teknologien fortsat forhånd har både ATi og nVidia implementeret elementer i deres kort, som giver mulighed for mere end ét skærmkort at blive installeret på en bundkort . For at kunne bruge disse funktioner korrekt , skal du have en bestemt type bundkort samt mindst to grafikkort . Når du får den hardware , processen med at forbinde dem er meget simpel

Du skal bruge: .
Bundkort med SLI eller Crossfire support
2 eller flere grafikkort i samme model .
Skærmkortdrivere .
Skruetrækker .


1 .
Tag din pc fra stikkontakten på enten PC ende eller direkte ud af væggen .
2 .

Åbn din computer tårn til at give dig adgang til dit bundkort . Afhængigt af udformningen af dit tårn , vil dette være lige så let som at skyde sidepanelet ud eller åbne en dør . Dog kan nogle tårne kræver, at du bruger en skruetrækker til at fortryde skruerne (placeret i hjørnerne ) .
Tag et øjeblik til at lokalisere alle PCI-Express-pladser ( se Resources nedenfor ) . Hvis du har et bundkort , der understøtter enten SLI eller Crossfire teknologi, skal du have mindst to .
3 .
Installer din grafikkort ved at glide dem i SLI slots . De vil låse på plads når de er installeret . Hvis du har mere end to SLI slots , skal du installere et kort i den højeste slot og arbejd dig ned .
Husk , at for SLI eller Crossfire til at arbejde , alle grafikkort du installerer nødt til at være den samme model . Så hvis du installerer et GeForce 8800 GT , for eksempel , skal den anden kortet være et GeForce 8800 GT . Det betyder ikke noget for de kort, kommer fra forskellige producenter , så længe chipset er det samme .
4 .
Slut SLI /Crossfire bro ved at skubbe broen ned på SLI /Crossfire slots er placeret på kanten af kortet, der vender mod dig . Bundkort , der understøtter Crossfire /SLI vil komme med en lille enhed kaldet en " bro ". Denne bro gør det muligt for to kort til at køre som et enkelt kort , hovedsageligt en fordobling af GPU 's ( Graphics Processing Unit ) processorkraft .
5 .
Luk PC kabinet og tænd for computeren .

6 .
Installer de nødvendige drivere . Disse drivere kan findes via websteder skærmkort fabrikanter ( se Resources nedenfor) eller på den cd , der kommer pakket med hvert kort . Når driverne er installeret , vil SLI broen blive fundet automatisk .

gode råd og advarsler


  • Forsøg ikke at installere flere grafikkort , hvis du har en strømforsyning enhed , der genererer under 500W . Dette vil medføre, at din pc lukke ned og handler forkert på grund af manglende strøm til bestemte komponenter.


  • Previous:hvordan man åbner en Acer TravelMate bærbar Next:hvordan du fjerner en AMD CPU heatsink     

    Kommentarer

    Code:
    change